Μανώλης Ανδρουλάκης: Συγκλόνισε ο πρόξενος Μαριούπολης στην Ελλάδα, σύζυγος και παιδί [video]

Πώς επέστρεψε ο Έλληνας πρόξενος στη Μαριούπολη, Μανώλης Ανδρουλάκης;

«Η Μαριούπολη είναι η Γκερνίκα, είναι το Γκρόζνι, είναι το Χαλέπι, δεν ξέρω» είπε συγκινημένος – «Βρήκα κάποιους, τους έφερα Ελλάδα» είπε μόλις πάτησε στο αεροδρόμιο «Ελ.Βενιζέλος» – Ευχαρίστησε Σακελλαροπούλου, Μητσοτάκη, Δένδια, το γραφείο του Ουκρανού προέδρου Ζελένσκι – «Αυτό είναι το υπουργείο Εξωτερικών, να το αγαπάτε και να το στηρίζετε»

Στην Ελλάδα, στο αεροδρόμιο Ελευθερίος Βενιζέλος, έφτασε ο Έλληνας πρόξενος στη Μαριούπολη, Μανώλης Ανδρουλάκης.

Στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» τον περίμεναν η σύζυγός του με το μικρό τους παιδί και ο πατέρας του Έλληνα πρόξενου Μανώλη Ανδρουλάκη.

Η σύζυγος του Μανώλη Ανδρουλάκη στις πρώτες της δηλώσεις ευχαρίστησε την ελληνική κυβέρνηση για την επιχείρηση που έστησε προκειμένου ο σύζυγός της να διαφύγει από τη Μαριούπολη.

Συγκλονιστικές ήταν οι δηλώσεις του πρόξενου με την άφιξή του στην Αθήνα. «Ήρωες είναι οι άνθρωποι που έχουν μείνει πίσω και χτίζουν ζωές από το μηδέν», είπε στο ξεκίνημα των δηλώσεών του μετά την «Οδύσσεια» που πέρασε ο Μανώλης Ανδρουλάκης, ο οποίος εστίασε στις αδικαιολόγητες επιθέσεις που έχουν στοιχίσει ζωές αμάχων, ενώ κατέστησε αναγκαία την άμεση κατάπαυση του πυρός.

Έφτασε στην Ελλάδα ο πρόξενος Ανδρουλάκης

Εμφανής ήταν η η συναισθηματική φόρτιση στη διάρκεια της ομιλίας του Μανώλη Ανδρουλάκη, ο οποίος έκανε εκτενή αναφορά στη σχέση του με τη Ρωσία και τον πολιτισμό της για να καταδείξει ότι ο πόλεμος δεν έχει σχέση με τη γενικότερη ρωσική παιδεία που εκείνος γνώρισε.

«Είμαι πολύ ευτυχισμένη, σας ευχαριστώ όλους» το μήνυμα χαράς και ανακούφισης της γυναίκας του, η οποία κρατούσε αγκαλιά τον γιο τους.

Ο πατέρας του πρόξενου Μανώλη Ανδρουλάκη βρισκόταν στο πλευρό της συζύγου του γιου του και εμφανώς συγκινημένος έστειλε κι εκείνος ευχαριστήριο μήνυμα.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.