Αγωνία για Βασίλη Καρρά: Γιατί μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο

Γιατί μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Βασίλης Καρράς;

Ανησυχία προκάλεσε η αδιαθεσία που αισθάνθηκε ο Βασίλης Καρράς το βράδυ του Σαββάτου μετά το τέλος της εμφάνισής του στο Ηράκλειο Κρήτης.

Αίσιο τέλος είχε η μικρή περιπέτεια της υγείας του Βασίλη Καρρά, ο οποίος όπως έγινε γνωστό, μετά τη ζωντανή εμφάνιση που πραγματοποίησε το βράδυ του Σαββάτου στο Ηράκλειο της Κρήτης μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Το μεσημέρι της Κυριακής, ο Στέφανος Κωνσταντινίδης μέσα από την εκπομπή “Τι Λες Τώρα” μετέφερε τα νεότερα για την κατάσταση υγείας του λαϊκού τραγουδιστή λέγοντας πως μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο νοσοκομείο της Κρήτης με έντονο πόνο στο στομάχι και έπειτα από μία σειρά ιατρικών εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε οι γιατροί του έδωσαν εξιτήριο.

“Χθες το βράδυ είχε live εμφάνιση στο Ηράκλειο της Κρήτης. Η πληροφορία που ήρθε πριν από λίγο είναι ότι νοσηλεύεται στο Βενιζέλειο νοσοκομείο μετά από ένα άσχημο περιστατικό μετά τη live εμφάνισή του.

Εμείς μιλήσαμε με το περιβάλλον του Βασίλη Καρρά και ευχαριστούμε πολύ για αυτό και είναι καθησυχαστικό το ρεπορτάζ. Πράγματι αισθάνθηκε έναν έντονο πόνο στο στομάχι. Ολοκλήρωσε όμως την εμφάνισή του, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου τον κράτησαν οι γιατροί και έγινε εξονυχιστικός έλεγχος. Έμεινε για αρκετή ώρα εκεί.

Τα πολύ καλά νέα είναι πως αυτή τη στιγμή που μιλάμε ο Βασίλης Καρράς οδεύει προς Θεσσαλονίκη, εκεί που είναι ο θεράποντας γιατρός του και ξέρει το ιστορικό του. Όλα είναι καλά”, αναφέρθηκε στην εκπομπή του MEGA.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε από ποιες σοβαρές ασθένειες πάσχουν οι διάσημοι στην Ελλάδα και τον κόσμο.