Λαμπρόπουλος σοκ: «Η Ρούλα σκότωσε τη Μαλένα για να μην αποχωριστεί τον Δασκαλάκη»

Ποιο το σοκαριστικό σενάριο για τον θάνατο της Μαλένας από τη Ρούλα Πισπιρίγκου;

Το ένα χειρότερο σενάριο μετά το άλλο φαίνεται πως παίρνει σάρκα και οστά όσο οι Αρχές ερευνούν το θρίλερ της Πάτρας.

Οι θάνατοι των τριών παιδιών της ίδιας οικογένειας μέσα σε σχεδόν τρία χρόνια μετατρέπεται μέρα με τη μέρα σε έναν από τους πιο δυσεπίλυτους γρίφους που καλείται να λύσει το Τμήμα Ανθρωποκτονιών.

Ένα από τα πρώτα στοιχεία σοκ που είχε αποκαλύψει ο αστυνομικός συντάκτης του Βήματος και των Νέων, Βασίλης Λαμπρόπουλος ήταν οι ημερομηνίες “κλειδιά” της υπόθεσης. Δηλαδή, τα χρονικά διαστήματα που τα τρία κοριτσάκια, Μαλένα, Ίριδα και Τζωρτζίνα εμφάνιζαν κάποιο σοβαρό πρόβλημα με την υγεία τους, ή εκδήλωναν ένα ιδιαίτερα ανησυχητικό επεισόδιο, συνδεόταν με τις περιόδους που η Ρούλα Πισπιρίγκου και ο Μάνος Δασκαλάκης βρίσκονταν σε διάσταση. Τα τραγικά περιστατικά τους ξαναέφερναν και πάλι κοντά, μέχρι την πρόσφατη, τελική ρήξη, αφού όπως έχει δηλώσει η 33χρονη σκοπεύει να καταθέσει αίτηση διαζυγίου, ενώ από την άλλη πλευρά ο 30χρονος εμφανίζεται πλέον βέβαιος για την ενοχή της.

Εμπόδιο για τη Πισπιρίγκου οι θεραπείες της Μαλένας;

Στο πλαίσιο αυτο, ο γνωστός δημοσιογράφος έφερε στο φως άλλη μία σημαντική πτυχή της υπόθεσης, αυτή την φορά για τον θάνατο της Μαλένας, του παιδιού που πέθανε πρώτο σε ηλικία μόλις 3,5 ετών.

Όπως υποστήριξε, υπάρχει το ενδεχόμενο η 33χρονη να σκότωσε το παιδί για να μην αποχωριστεί τον σύζυγό της, όταν ζητήθηκε σε έναν από τους γονείς να μείνει μαζί με τη μικρή στην Αθήνα για τις θεραπείες της.

Σύμφωνα με πληροφορίες του αστυνομικού συντάκτη, όταν εισήχθη η Μαλένα στο νοσοκομείο οι γιατροί ενημέρωσαν και τους δύο γονείς ότι η λευχαιμία από την οποία έπασχε το κοριτσάκι ήταν πλήρως ιάσιμη.

Το παιδί όμως θα έπρεπε να νοσηλευτεί για ένα διάστημα περίπου 20 ημερών στο νοσοκομείο και έπειτα θα έπρεπε να παραμείνει σε ξενώνα φιλοξενίας για επτά με οκτώ μήνες. Όλο αυτό το χρονικό διάστημα που θα διαρκούσαν οι θεραπείες του παιδιού θα έπρεπε ένας από τους γονείς της να την συνοδεύει.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η ανακοίνωση των γιατρών προκάλεσε μεγάλο ζήτημα στο ζευγάρι, καθώς ο Μάνος Δασκαλάκης είχε ξεκαθαρίσει στην 33χρονη ότι δεν μπορούσε να μείνει στην Αθήνα για όσο χρονικό διάστημα απαιτούσαν οι θεραπείες της Μαλένας και ότι θα επέστρεφε στην Πάτρα.

Το νοσοκομείο “Ελπίς” επιβεβαίωσε στον Βασίλη Λαμπρόπουλο πως πράγματι ενημερώθηκαν Πισπιρίγκου και Δασκαλάκης για την ανάγκη νοσηλείας του παιδιού σε κάποιον ξενώνα ώστε να παρακολουθείται από τους γιατρούς.

Στη συνέχεια, ο αστυνομικός συντάκτης μίλησε με τον 30χρονο πατέρα, ο οποίος του επιβεβαίωσε πως η είδηση αυτή από τους γιατρούς προκάλεσε ένταση ανάμεσα σε εκείνον και την 33χρονη.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.