Θανάσης Ζέρβας: Συγκλονίζει ο καρδιολόγος για νεκρό 23χρονο στη Σίφνο. «Πρόκειται περί…»

Τι αποκάλυψε ο καρδιολόγος για τον θάνατο του 23χρονου Θανάση Ζέρβα στη Σίφνο;

Τραγικές στιγμές ζει η οικογένεια του 23χρονου Θανάση Ζέρβα που πέθανε ξαφνικά στην Σίφνο την ώρα που έβγαινε από την θάλασσα όπου ήταν με τους φίλους του.

Η νεκροψία-νεκροτομή που έγινε το πρωί της Πέμπτης στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πειραιώς έδειξε πως πίσω από τον θάνατό του βρίσκονται ισχαιμικές αλλοιώσεις του μυοκαρδίου και πνευμονικό οίδημα.

Όπως ανέφερε το tvstar ακόμη αυτό είναι από απίθανο έως σπάνιο περιστατικό ακόμη και για τους έμπειρους γιατρούς.

Τι ανέφερε καρδιολόγος για το θάνατο του 23χρονου Θανάση Ζέρβα

Μιλώντας στο κανάλι της Κεντρικής Ελλάδας, ο καρδιολόγος Παναγιώτης Ιακωβής σχολίασε πως:

«Να πεθάνει ένα παιδί 23 χρονών είναι εξαιρετικά δύσκολο. Ο οργανισμός του στα 22-23 έτη… Δεν παθαίνει εύκολα ένας 23χρονος. Πρόκειται περί δραματικού φαινομένου. Είναι απίστευτο αυτό που ζούμε.

Αυτά είναι καρδιακά επεισόδια, ή εγκεφαλικά επεισόδια. Αυτά δηλαδή συνήθως η καρδιά ή ο εγκέφαλος κάνουν τόσο δραματική εικόνα αιφνίδιου θανάτου. Δεν πεθαίνει κανείς στα 22 του τυχαία. Κάτι συμβαίνει. Θα διερευνηθεί απολύτως».

Τι έδειξε η νεκροψία – νεκροτομή

Σύμφωνα με την νεκροψία – νεκροτομή ο άτυχος Θανάσης Ζέρβας υπέστη καρδιοαναπνευστική ανεπάρκεια, ισχαιμία του μυοκαρδίου και πνευμονικό οίδημα.

Σύμφωνα με τους δικούς του ανθρώπους μαζί με φίλους του από τη Λαμία είχε κατασκηνώσει σε κάμπιγκ της Σίφνου και από το πρωί της Τρίτης δεν αισθανόταν καλά. Το μεσημέρι έκανε σελφ τεστ και βγήκε θετικός, ενώ ένας ακόμη φίλος του από την παρέα είχε συμπτώματα με αρνητικό τεστ όμως. Το απόγευμα της ίδιας μέρας η παρέα πήγε στην παραλία, όχι για μπάνιο αλλά για να κάτσουν στη σκιά

Ο Θανάσης Ζέρβας είχε μείνει στη σκηνή, κατέβηκε λίγο αργότερα επειδή αισθάνθηκε καλύτερα και έκατσε σε απόσταση ασφαλείας από τα υπόλοιπα παιδιά

Λίγο αργότερα έκανε έμετο και αμέσως έχασε τις αισθήσεις του.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι φίλοι του κάλεσαν το ασθενοφόρο το οποίο έφτασε μετά από 25 λεπτά, με τους φίλους του και ένα γιατρό που βρέθηκε στο σημείο να προσπαθούν να τον επαναφέρουν, χωρίς όμως να τα καταφέρουν.

Οι γιατροί του κέντρου υγείας του νησιού επί 40 λεπτά προσπαθούσαν να τον επαναφέρουν, μάταια όμως.

Η κηδεία του θα γίνει την Πέμπτη στις 6 το απόγευμα στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στη Λαμία.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.