Γυναικοκτονία, Κυψέλη: Γιατί 37χρονος σκότωσε τη γυναίκα του φίλου του στη μέση του δρόμου

Μια ακόμη γυναικοκτονία σημειώθηκε στην περιοχή της Κυψέλης με θύμα μια 36χρονη κοπέλα από το Μπαγκλαντές την οποία έσφαξε στη μέση του δρόμου ένας 37χρονος ομοεθνής της.

Λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι, ο 37χρονος συναντήθηκε με το θύμα στην οδό Τενέδου 10 στην Κυψέλη και αφού λογομάχησαν την τραυμάτισε με αιχμηρό αντικείμενο προκαλώντας της πολλαπλά, σοβαρά τραύματα.

Η 36χρονη έπεσε αιμόφυρτη στο έδαφος και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός, όπου λίγες ώρες μετά κατέληξε.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΛ.ΑΣ., έπειτα από υπόδειξη του συζύγου του θύματος και τις έρευνες αστυνομικών, συνελήφθη 40χρονος ομοεθνής της, ο οποίος φέρεται να είναι ο δράστης που της επέφερε αλλεπάλληλες μαχαιριές στη μέση του δρόμου.

Ο συλληφθείς φέρεται να ισχυρίστηκε ότι είχε προσωπικές διαφορές με την 36χρονη και τον σύζυγό της.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο 37χρονος δράστης υποστήριξε πως είχε οικονομικές διαφορές με το σύντροφο του θύματος και για αυτό προέβη στο στυγερό έγκλημα.

Παρ’ όλα αυτά, εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα, μεταξύ των οποίων να πρόκειται και για έγκλημα πάθους.

Προανάκριση για τη δολοφονία της 36χρονης διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας.

Δολοφονία στην Κυψέλη: Σύζυγος φίλου του το θύμα

Σύμφωνα με τον Γιώργο Καλιακμάνη και όσα είπε στο Open, το θύμα ήταν σύζυγος φίλου του δράστη με τον οποίο και είχε τις οικονομικές διαφορές.

Ανέφερε ακόμη ότι ο δράστης είχε στήσει καρτέρι έξω από την πολυκατοικία που έμενε το ζευγάρι. Μόλις βγήκε η 36χρονη, τη σκότωσε.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.