Fuel Pass ΙΙ Vouchers Gov Gr: Η μεγάλη έκπληξη με χρήματα και πληρωμές

Ποια η μεγάλη έκπληξη με χρήματα και πληρωμές του Fuel Pass 2;

Αν και οι πληρωμές του Fuel Pass 2 ήδη ξεκίνησαν, τα στοιχεία που έχουν δει το «φως» γύρω από την καταβολή των χρημάτων προκαλούν έκπληξη.

Συγκεκριμένα όπως ανέφερε το MEGA, με βάση τα μέχρι στιγμής στοιχεία διπλάσιοι είναι οι δικαιούχοι του Fuel Pass 2 που επέλεξαν την επιδότηση σε τραπεζικό λογαριασμό, από εκείνους που έκαναν χρήση της ψηφιακής κάρτας.

🡆 ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ NEA ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΡΕΥΜΑΤΟΣ 2024 ΑΝΑ ΠΑΡΟΧΟ

Την ίδια στιγμή ξεκίνησε η καταβολή – στους τραπεζικούς λογαριασμούς- των χρημάτων για το Fuel Pass 2.

Aν δεν έχετε λάβει ακόμα τα χρήματα για το Fuel Pass 2, είναι σημαντικό να ελέγχετε τακτικά την αίτηση σας κάνοντας κλικ στο vouchers.gov.gr/fuelpass :

Τις πρώτες μέρες, 111.623 δικαιούχοι επέλεξαν πίστωση σε ψηφιακή κάρτα και 221.377 την πίστωση στη τράπεζα, πιθανότατα για μπορούν να διαθέσουν αυτό το ποσό όπως επιθυμούν και όχι αποκλειστικά για καύσιμα.

Σημειώνεται ότι πέρα από το Fuel Pass, οι καταναλωτές μπορούν να εξοικονομήσουν σημαντικά ποσά και από το ηλεκτρικό ρεύμα. Ιδιαίτερα αυτή την περίοδο, οι καταναλωτές εκμεταλλεύονται τις προσφορές μεγάλων παρόχων. Κάντε κλικ στο allazorevma.gr για να συγκρίνετε τις τιμές όλων των παροχων και να επιλέξετε τον φθηνότερο χωρίς καμία δέσμευση.

Υπενθυμίζεται ότι η άυλη κάρτα στο κινητό δίνει και τα έξτρα 15 ευρώ.

Βέβαια, υπάρχουν και άλλοι λόγοι για τους οποίους μπορεί να επέλεξαν την κατάθεση, εκτός από τη διάθεση του ποσού κάπου αλλού, όπως :

Κάποιοι που δεν έχουν εξοικείωση με την τεχνολογία και δεν διαθέτουν NFC στο κινητό
Κάποιοι δεν έχουν email και δεν είχαν έναν άνθρωπο να τους ανοίξει έναν λογαριασμό
Τσεκάρετε αν έχετε NCF σε Android
Για τα κινητά Android τα πράγματα είναι απλά. Πηγαίνετε στις Ρυθμίσεις του κινητού και στην αναζήτηση πατάτε «NFC». Αν διαθέτει η συσκευή σας την τεχνολογία, τότε θα σας βγάλει αυτόματα την επιλογή. Μπορείτε να μπείτε στη συνέχεια στην επιλογή που σας βγάζει και να δείτε αν είναι ενεργοποιημένο.

Πώς θα δείτε το NFC σε iPhone
Στα iPhone τα πράγματα διίστανται, ανάλογα με το πόσο παλιό είναι το κινητό σας και ποιο IOS έχει. Πιο αναλυτικά:

Πηγαίνετε στις Ρυθμίσεις και πατήστε στην ενότητα Apple ID στο επάνω μέρος του μενού. Θα δείτε εκεί ή μία λίστα με συσκευές συνδεδεμένες στο Apple ID σας (π.χ. iPad) ή απλά και μόνο το κινητό σας. Κάνετε κλικ στο κινητό και εκεί θα δείτε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε. Σημειώνετε ότι θα πρέπει να έχετε iOS 11 ή νεότερη έκδοση. Αν δε, έχετε κατεβάσει το Fuel Pass θα σας το δείξει αυτόματα στη συγκεκριμένη ενότητα.

Τα μοντέλα που δεν έχουν αισθητήρα NFC είναι τα iPhone 5 και παλαιότερα. Από iPhone 6 και μετά χρησιμοποιούν αισθητήρα NFC, αλλά δεν διαβάζουν ετικέτες. Τα iPhone 7 και 7 Plus μπορούν να κάνουν και τα δύο, όμως θα πρέπει να κατεβάσετε εφαρμογή. Από το iPhone 8 και μετά δεν χρειάζεστε καμία εφαρμογή.

Πώς κάνετε αίτηση για βενζίνη στο gov.gr

Μπαίνετε στην ηλεκτρονική πλατφόρμα vouchers.gov.gr/fuelpass και επιλέγετε το Fuel Pass. Εισέρχεστε με τους κωδικούς Taxisnet.

Στη συνέχεια, η πλατφόρμα θα σας ζητήσει να συμπληρώσετε και επικαιροποιήσετε τα στοιχεία σας:

Διεύθυνση email
Αριθμό κινητού τηλεφώνου
Αριθμό προσωπικού τραπεζικού λογαριασμού

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε από τι κινδυνεύουν οι τραπεζικές καταθέσεις και τι ανακοίνωσαν οι τράπεζες.