Σάνι: Σε γνωστό ποινοκολόγο ο δολοφόνος της 17χρονης Νικολέττας. Ομοιότητες Πισπιρίγκου, πανάκι, ασφυξία

Πώς ο Σάνι, ο Πακιστανός δολοφόνους της 17χρονης Νικολέττας στο Περιστέρι, απευθύνθηκε σε γνωστό ποινικολόγο για να παραδοθεί; Παρασκήνιο.

Χρησιμοποιώντας και τα δύο του χέρια και ένα μικρό κομμάτι υφάσματος, ο Σάνι ο Πακιστανός «πήρε» τη ζωή της 17χρονης Νικολέτας με μαρτυρικό τρόπο, το βράδυ της Δευτέρας στο Περιστέρι.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση του κ. Γιώργου Ντιλέρνια και όπως αναφέρει στο πιστοποιητικό θανάτου, διαπιστώθηκε «ασφυκτικός μηχανισμός θανάτου, συνεπεία απόφραξης των εξωτερικών αεροφόρων οδών».

Ειδικότερα, σύμφωνα με τα αποτελέσματα τόσο της νεκροψίας όσο και της νεκροτομής, ο Πακιστανός φέρεται να χρησιμοποίησε τα χέρια του, για να πνίξει την 17χρονη φίλη του.

Με το ένα χέρι, το αριστερό, φέρεται να της πίεζε τη μύτη και το κεφάλι και μάλιστα, άφησε σημάδια, αμυχές και μικροεκδορές στο πρόσωπό της αριστερά και με το δεξί της έκλεισε το στόμα, πιθανότατα χρησιμοποιώντας κάποιο μικρό ύφασμα.

Στο σώμα της, εντοπίστηκαν και διάσπαρτα κάποιες μικροεκχυμώσεις.

Την ίδια ώρα, ομοεθνείς από το περιβάλλον του Σάνι, έχουν έρθει σε επαφή με γνωστό ποινικολόγο των Αθηνών, προκειμένου να παραδοθεί στις διωκτικές αρχές.

Ωστόσο, ο δικηγόρος δεν έχει ακόμη δει τον Πακιστανό, για τον οποίο οι δικοί του λένε ότι από χθες έχει «λουφάξει» κάπου στα βόρεια προάστια.

Αυτό, δε, που φέρεται ότι θα ισχυριστεί, είναι ότι είχε ένα άγριο επεισόδιο με την ανήλικη κοπέλα και το έγκλημα το διέπραξε εν βρασμώ ψυχής.

Η 17χρονη Νικολέτα βρέθηκε νεκρή από την αδελφή της και τον σύντροφο της μητέρας της το βράδυ της Δευτέρας, στο κρεβάτι της, ημίγυμνη, χωρίς την μπλούζα της.

Η μητέρα της είχε φύγει από το σπίτι τους στο Περιστέρι το απόγευμα στις 4 για να πάει στην εργασία της. Μία ώρα αργότερα αναζήτησε την κόρη της στο τηλέφωνο, χωρίς να μπορεί να τη βρει.

Αργότερα την αναζήτησε ξανά και όταν στις 8 με 9 το βράδυ ανησύχησαν, καθώς δεν μπορούσαν να την εντοπίσουν, έστειλε τη μικρότερη κόρη της μαζί με τον σύντροφό της στο σπίτι τους στο Περιστέρι για να δουν τι συμβαίνει. Εκεί βρέθηκαν αντιμέτωποι με το αποτρόπαιο θέαμα.

Η 17χρονη Νικολέτα, η οποία, όπως δείχνουν τα πρώτα στοιχεία, δολοφονήθηκε, διατηρούσε τους τελευταίους 10 μήνες δεσμό με τον 22χρονο Πακιστανό.

Μάλιστα, το κορίτσι είχε φέρει στο σπίτι τον νεαρό, για να μείνουν μαζί, προκαλώντας την οξύτατη αντίδραση της μητέρας της. Οι καβγάδες του ζευγαριού ήταν συνεχείς και έντονοι.

Ως ένα επιπλέον στοιχείο πρέπει να καταγραφεί ότι ο 22χρονος είχε κλειδιά του σπιτιού της οικογένειας. Σημειώνεται ότι στην πόρτα του σπιτιού δεν υπήρχαν σημάδια παραβίασης.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.