Γιάννης Μπρατάκος: Ποιος ο νέος σύντροφος της Έλενας Ράπτη μετά τον χωρισμό από Κίμων Μπάλλα [φωτο]

Ποιος ο νέος σύντροφος της Έλενας Ράπτη, Γιάννης Μπρατάκος;

Νέο κεφάλαιο στην προσωπική της ζωή έχει ανοίξει η Έλενα Ράπτη, η οποία εδώ και μερικούς μήνες είναι ζευγάρι με τον υφυπουργό παρά τω πρωθυπουργώ, Γιάννη Μπρατάκο.

Οι δυο τους έκαναν το περασμένο Σαββατοκύριακο την πρώτη δημόσια εμφάνισή τους στη Θεσσαλονίκη, όπου βρέθηκαν στο πλαίσιο της ΔΕΘ.

Έπειτα από το βελούδινο χωρισμό της από τον Κίμωνα Μπάλλα, η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Έλενα Ράπτη φέρεται να είναι ζευγάρι με τον Γιάννη Μπρατάκο, τον υφυπουργό παρά τω πρωθυπουργώ.

Αυτό, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα, επιβεβαιώθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Σε σημερινό δημοσίευμα της Secret της εφημερίδας «Παραπολιτικά» αναφέρεται ότι το ζευγάρι, που είναι μαζί εδώ και μήνες, πραγματοποίησε το περασμένο Σαββατοκύριακο κοινές εμφανίσεις, μετά τις θεσμικές υποχρεώσεις και των δύο, στις χαλαρές εκδηλώσεις που έλαβαν χώρα επί μακεδονικού εδάφους.

Η Έλενα Ράπτη, σύμφωνα με το tlife.gr είχε την ευκαιρία να περπατήσει με τον σύντροφό της στην πόλη όπου γεννήθηκε και πολιτεύεται επί χρόνια.

Αν κάτι διαφοροποιεί το ζευγάρι, είναι ότι δεν θέλησε να παίξει «κρυφτούλι», αντιλαμβανόμενο πως ακόμη και η προσωπική ζωή των δημοσίων προσώπων θα πρέπει να είναι διαφανής στο κοινό, αναφέρεται χαρακτηριστικά.

H Ελενα Ράπτη και ο Γιάννης Μπρατάκος στο 14ο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας./Φωτογραφία: Ιntime News

Η Έλενα Ράπτη χώρισε αθόρυβα από τον σύζυγό της Κίμωνα Μπάλλα πριν από ενάμιση χρόνο και συνδέεται με τον Γιάννη Μπρατάκο από το περασμένο καλοκαίρι.

Γιάννης Μπρατάκος / Φωτογραφία: Ιntime News

Ποιος είναι ο Γιάννης Μπρατάκος

Ο Γιάννης Μπρατάκος από τον Ιούλιο του 2019 είναι γενικός διευθυντής της Νέας Δημοκρατίας, ενώ εξελέγη πρόεδρος του ΕΒΕΑ τον Σεπτέμβριο του 2021, μετά τον ξαφνικό θάνατο του Κωνσταντίνου Μίχαλου, θέση από την οποία παραιτήθηκε τον περασμένο Αύγουστο, όταν ανέλαβε υφυπουργός στον Πρωθυπουργό.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.