Βασίλισσα Ελισάβετ: Πώς είδε την πρωθυπουργό Λιζ Τρας και μετά ξεψύχησε [φωτο]

Πώς η βασίλισσα Ελισάβετ είδε τη νέα πρωθυπουργό Λιζ Τρας και μετά από μερικές ώρες άφησε την τελευταία της πνοή.

Εντελώς εξαντλημένη βγήκε η βασίλισσα Ελισάβετ από τη συνάντηση με τη νέα πρωθυπουργό της Μεγάλης Βρετανίας, Λιζ Τρας.

Η βασίλισσα Ελισάβετ δεν βρίσκεται πια εν ζωή καθώς όπως ανακοινώθηκε από το παλάτι, έφυγε από τη ζωή, αυτή την Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2022.

Η είδηση του θανάτου της προκάλεσε παγκόσμια θλίψη όχι μόνο στην Βρετανία αλλά και παγκοσμίως ενώ έγινε γνωστή σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του κόσμου.

Η τελευταία δημόσια εμφάνιση της βασίλισσας Ελισάβετ πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου, όπου υποδέχθηκε την Λιζ Τρας ώστε να τη διορίσει ως πρωθυπουργό της Μεγάλης Βρετανίας. Δύο μέρες δηλαδή πριν φύγει από τη ζωή.

Η Βασίλισσα ήταν πολύ χαμογελαστή και ευδιάθετη, αν και ταλαιπωρούνταν λόγω της υγείας της και υποδέχτηκε σε ακρόαση την αξιότιμη βουλευτή Ελίζαμπεθ Τρας, ζητώντας της να σχηματίσει μια νέα κυβέρνηση, όπως αναφέρθηκε σε δήλωση που εκδόθηκε από τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ.

«Είμαστε όλοι συγκλονισμένοι από τα νέα που μόλις μάθαμε από το Παλάτι του Μπάκιγχαμ.

Ο θάνατος της Αυτής Εξοχότης, της Βασίλισσας είναι ένα μεγάλο σοκ για το έθνος και για τον κόσμο. Η βασίλισσα Ελισάβετ η Β’ ήταν ένα βράχος πάνω στον οποίο χτίστηκε η μοντέρνα Βρετανία.

Η χώρα αναπτύχθηκε και άνθισε στη διάρκεια της θητείας της. Η Βρετανία είναι η σπουδαία χώρα που είναι σήμερα εξατίας της», δήλωσε η Πρωθυπουργός μετά τον θάνατο της βασίλισσας.

Δείτε στιγμιότυπο από αυτή τη συνάντηση που είχαν οι δύο γυναίκες:

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.