Θεσσαλονίκη: Γιατί βασικός ύποπτος για τον θάνατο του 41χρονου ο πατέρας του. Τι λένε οι γείτονες [video]

Στον πατέρα του 41χρονου από την Αρμενία που βρέθηκε νεκρός σε διαμέρισμά στη Μενεμένη της Θεσσαλονίκης στρέφονται οι υποψίες της αστυνομίας ως τον δράστη του εγκλήματος που αποκαλύφθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (26/10).

Πρώτη είδε νεκρό τον 41χρονο η μητέρα του όταν επέστρεψε στο διαμέρισμα της οδού Ομήρου. Ακριβώς δίπλα του σε ημιλιπόθυμη κατάσταση ήταν ο σύζυγός της και πατέρας του 41χρονου.

Σύμφωνα με το Thestival όταν η γυναίκα πήρε τηλέφωνο την Άμεση Δράση προκειμένου να ενημερώσει για το έγκλημα στο διαμέρισμα του δεύτερου ορόφου, είπε «βρήκα τον γιο μου νεκρό και τον άντρα μου αναίσθητο»,

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Μακεδονία ο 41χρονος έφερε πολλαπλά θλαστικά τραύματα στο κεφάλι, ενώ ο πατέρας του, ο οποίος δεν είχε απολύτως καμία επαφή με το περιβάλλον, δεν έφερε εμφανή τραύματα.

Αυτό που οδηγεί τους αστυνομικούς στο να αντιμετωπίζουν ως βασικό ύποπτο για τον θάνατο του 41χρονο τον πατέρα του είναι ότι με τα μέχρι στιγμής στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει δεν προκύπτει παρουσία τρίτου προσώπου στη σκηνή του εγκλήματος.

Τις υποψίες αυτές ενισχύουν, δε, και οι μαρτυρίες των περίοικων σύμφωνα με τις οποίες οι δύο άνδρες είχαν έντονους καβγάδες τις τελευταίες ημέρες, σχεδόν σε καθημερινή βάση.

Ο πατέρας του 41χρονου μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου ενώ η αιτία θανάτου του 41χρονου άντρα θα προκύψει από την ιατροδικαστική εξέταση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άντρας, περίπου 60 ετών, με καταγωγή από την Αρμενία, τοποθετήθηκε από την αρχή στο «κάδρο» της αστυνομίας και φέρεται να είναι ο «νούμερο ένα» ύποπτος για τη δολοφονία του γιου του.

Παράλληλα, οι έμπειροι αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, συνεχίζουν να ερευνούν όλα τα ενδεχόμενα και τις συνθήκες που τελέστηκε η ανθρωποκτονία.

Όπως φαίνεται από τα στοιχεία που υπάρχουν μέχρι στιγμής και σύμφωνα με μαρτυρίες, ο ηλικιωμένος εντοπίστηκε από τη σύζυγό του σε λιπόθυμη κατάσταση, πλησίον του 41χρονου που ήταν πεσμένος στο πάτωμα μέσα σε μια «λίμνη» αίματος, με θλαστικά τραύματα στο κεφάλι από τα χτυπήματα που φέρεται να δέχθηκε με σκεπάρνι.

Διασωληνωμένος μεταφέρεται σε ΜΕΘ

Σύμφωνα με νοσοκομειακές πηγές, ο άντρας δεν έχει καλό επίπεδο συνείδησης, δεν μπόρεσε να επανέλθει πλήρως και αναμένεται να μεταφερθεί διασωληνωμένος στην Α’ Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Παπανικολάου.

Επιπλέον, εκτός των άλλων, αυτό που αναμένεται να προκύψει από τις εξετάσεις που θα του γίνουν, είναι αν το απόγευμα της Τετάρτης βρίσκονταν υπό την επήρρεια ναρκωτικών ουσιών ή είχε καταναλώσει αλκοόλ.

Σημειώνεται ότι κατά τη διάρκεια της έρευνας των αστυνομικών που έγινε στο διαμέρισμα του δευτέρου ορόφου που τελέστηκε το έγκλημα το απόγευμα της Τετάρτης, εντοπίστηκε στο μπαλκόνι ένα σκεπάρνι και μεταφέρθηκε στα εγκληματολογικά εργαστήρια της Θεσσαλονίκης.

Από την εξέταση που θα γίνει στο αντικείμενο , το οποίο έχει συνολικό μήκος 38 εκατοστών και φέρεται να είναι το όπλο που χρησιμοποιήθηκε για την ανθρωποκτονία, αναμένεται να προκύψουν στοιχεία σχετικά με δακτυλικά αποτυπώματα που ίσως δείξουν ξεκάθαρα την ταυτότητα του δράστη.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.