Ηλεκτρικό ρεύμα τιμές: Τι θα πληρώσουμε τον Σεπτέμβριο. Ποιος ο πιο οικονομικός πάροχος

Ηλεκτρικό ρεύμα: Διαβάστε ποιες εταιρείες κράτησαν σταθερά τα τιμολόγιά τους.

Αναλυτικά οι τιμές ηλεκτρικού ρεύματος για τον Σεπτέμβριο 2023.

Σταθερό το τιμολόγιο της ΔΕΗ για το Σεπτέμβριο στα 15,5 λεπτά, πού διαμορφώνονται οι τιμές των υπολοίπων προμηθευτών.

🡆 ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ NEA ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΡΕΥΜΑΤΟΣ 2024 ΑΝΑ ΠΑΡΟΧΟ

Παρά τις σημαντικές διαφορές της τιμής του φυσικού αερίου τον τελευταίο μήνα, η ΔΕΗ διατηρεί σταθερό το βασικό της τιμολόγιο Γ1/Ν1 για το Σεπτέμβριο, καθώς βρίσκεται στα 15,5 λεπτά/KWh για κατανάλωση έως 500 κιλοβατώρες και 16,7 λεπτά για πάνω από αυτό το όριο, ενώ η χρέωση κατά τη νύχτα είναι 11,4 λεπτά/KWh.

Παράλληλα, ανακοινώνονται τα τιμολόγια των υπολοίπων προμηθευτών. Οι τιμές είναι χωρίς την κρατική επιδότηση, η οποία πρόκειται να ανακοινωθεί σε λίγες ημέρες.

Ξεχωρίζει η Protergia που προσφέρει το Value Plus στα 9,46 λεπτά, ένα από τα χαμηλότερα προγράμματα στην αγορά.

Το πρόγραμμα SIMPLY GENEROUS HOME της Ήρων, προσφέρεται στα 11,25 λεπτά ανά κιλοβατώρα (0,1125 €/kWh), με επιπλέον έκπτωση 10% ποσότητας που προσφέρεται σε όλους τους καταναλωτές, χωρίς προϋποθέσεις. Έτσι η τελική τιμή είναι 9,99 λεπτά, μία από τις καλύτερες της αγοράς.

Σημειώνεται ότι αυτή την περίοδο ανακοινώνονται πολλές προσφορές μεγάλων παρόχων ηλεκτρικής ενέργειας για τα νέα τιμολόγια ρεύματος, που προσελκύουν το ενδιαφέρον καταναλωτών που θέλουν να μειώσουν τους λογαριασμούς τους. Κάντε κλικ στο allazorevma.gr για να συγκρίνετε τις τιμές όλων των παροχων και να επιλέξετε τον φθηνότερο χωρίς καμία δέσμευση.

Mε τη συμπλήρωση 6 μηνών στο πρόγραμμα, η έκπτωση ποσότητας ανεβαίνει στο 15% κι η τελική τιμή διαμορφώνεται στα 10,63 λεπτά ανά κιλοβατώρα (0,1063 €/kWh).

Η Volterra διατήρησε σταθερό το δικό της τιμολόγιο στα 13,98 λεπτά για νοικοκυριά και για επιχειρήσεις.

Η Volton προσφέρει 0,0945€ ανά κιλοβατώρα (9,45 λεπτά) με έκπτωση συνέπειας στο Volton Energy Control (0,1260€ ανά κιλοβατώρα χωρίς έκπτωση συνέπειας), καθώς και 0,1482€ ανά κιλοβατώρα (14,82 λεπτά) με έκπτωση συνέπειας στο Volton Home Plus (0,1560€ ανά κιλοβατώρα χωρίς έκπτωση συνέπειας).

Η Watt+Volt έχει το πρόγραμμα Reward στα 18,28 λεπτά που με την έκπτωση συνέπειας διαμορφώνεται σε 12,28 λεπτά.

Το πρόγραμμα Green Economy της Elpedison βρίσκεται στα 8,00 λεπτά και στο Συνέπεια Day στα 15,77 λεπτά με τις εκπτώσεις.

Το πρόγραμμα On Time της nrg προσφέρεται στα 9,594 λεπτά με έκπτωση συνέπειας 40%.

Η ΖΕΝΙΘ προσφέρει το Power Home for All στα 9,9 λεπτά και στα 7,9 λεπτά για τη νύχτα. Το Power Home Go Electric προσφέρεται στα 8,90 λεπτά για την ημέρα και 6,9 λεπτά για τη νύχτα.

Η Φυσικό Αέριο προσφέρει στα 9,3 λεπτά το οικιακό της πρόγραμμα Maxi Free+ με την έκπτωση συνέπειας.

Το τιμολόγιο της Ελίν είναι στα 10,5 λεπτά για το πρόγραμμα Power On! Home Bonus + με έκπτωση συνέπειας.

Δείτε αναλυτικά όλα τα τιμολόγια ηλεκτρικού ρεύματος ανά πάροχο.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε από τι κινδυνεύουν οι τραπεζικές καταθέσεις και τι ανακοίνωσαν οι τράπεζες.