Τα μυστικά της αίτησης του Market Pass 2: Ποσά μέχρι 300 ευρώ, πότε ανοίγει η πλατφόρμα

Market Pass 2: Πότε ανοίγει η πλατφόρμα για αίτηση, ποιοι παίρνουν 300 ευρώ. Έκτακτο επίδομα σε νέους δικαιούχους, ποιοι «κόβονται». Όλες οι λεπτομέρειες.

Σε αναμονή είναι χιλιάδες δικαιούχοι του Market Pass 2, καθώς θα πρέπει να αποσαφηνιστεί ποιοι θα «περάσουν» το «τεστ» της φορολογικής δήλωσης και ποιοι θα μπορέσουν να κάνουν αίτηση για πρώτη φορά.

Αρχικά, με την παράταση των φορολογικών δηλώσεων 2023 μέχρι τις 31 Αυγούστου 2023, «κλειδώνει» και άτυπα η ημερομηνία ανοίγματος του gov.gr για τις αιτήσεις του νέου Market Pass.

Υπολογιζόταν αυτό να γίνει στα τέλη Αυγούστου, όμως φαίνεται πως πλέον πάμε για αρχές Σεπτεμβρίου.

Η παράταση είναι τρίμηνη, από Αύγουστο μέχρι Οκτώβριο, επομένως οι πληρωμές αναμένεται να γίνουν μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου, αναδρομικά και για τον Αύγουστο.

Δεν αποκλείεται μάλιστα, να δοθούν ολόκληρα τα ποσά, σε όλους, σε μια και μοναδική πληρωμή και όχι κάθε μήνα όπως έγινε στον πρώτο γύρο.

Η νέα αίτηση για το Market Pass γίνεται εύκολα μέσω της πλατφόρμας vouchers.gov/marketpass

Σημειώνεται ότι αυτή την περίοδο ανακοινώνονται πολλές προσφορές μεγάλων παρόχων ηλεκτρικής ενέργειας για τα νέα τιμολόγια ρεύματος, που προσελκύουν το ενδιαφέρον καταναλωτών που θέλουν να μειώσουν τους λογαριασμούς τους. Κάντε κλικ στο allazorevma.gr για να συγκρίνετε τις τιμές όλων των παροχων και να επιλέξετε τον φθηνότερο χωρίς καμία δέσμευση.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε από τι κινδυνεύουν οι τραπεζικές καταθέσεις και τι ανακοίνωσαν οι τράπεζες.