Οργή για Vodafone: Ποιο δημοφιλές πακέτο θέλει να καταργήσει. Ανακοίνωση

Vodafone: Σε μια απόφαση που δεν αρέσει στην πλειοψηφία των κατόχων καρτοκινητών προχωρά η Vodafone.

Το Vodafone CU ουσιαστικά θέλει να καταργήσει το φθηνότερο πακέτο 30 ημερών που συνδυάζει ομιλία SMS και MB, για 7.2 ευρώ

Ο λόγος για το πακέτο CU MeApOla 7.2 Extra που προσέφερε 400 λεπτά προς όλα τα εθνικά δίκτυα κινητής και σταθερής, 40 SMS και 400ΜΒ για ένα (1) μήνα με 7,2€.

Πλέον μένει το CU MeApOla 7.2 που προσφέρει 1.5GB, 600 λεπτά προς όλους και 100SMS αλλά για το τραγικό διάστημα των 20 ημερών.

Ολόκληρη η ανακοίνωση

Η εταιρεία VODAFONE ΠΑΝΑΦΟΝ ΑΕΕΤ στο πλαίσιο ενίσχυσης των παροχών της προς τους συνδρομητές καρτοκινητής, προσφέρει μέχρι και 15 Σεπτεμβρίου το πακέτο CU KALOKAIRISTIS σε όλους τους συνδρομητές Vodafone CU.

Το πακέτο προσφέρει εκτός από Απεριόριστα Data για 1 μήνα με 10,9€ και όφελος μέχρι 300€ σε μοναδικά brands.

Περαιτέρω ανακοινώνει:

Τη διάθεση νέου πακέτου για όλους τους συνδρομητές Vodafone International και Taza που προσφέρει 13GB και 200 λεπτά προς όλα τα εθνικά δίκτυα κινητής και σταθερής για 7 μέρες με 10,9€.

Ακόμα καταργείται στις 03 Σεπτεμβρίου 2023 το πακέτο που προσφέρει 12GB και 200 λεπτά προς όλα τα εθνικά δίκτυα κινητής και σταθερής για 7 μέρες με 9,9€.

Τα ως άνω πακέτα θα είναι παράλληλα διαθέσιμα από όλα τα κανάλια πώλησης (συμπεριλαμβανομένων των εφαρμογών My Vodafone App & My VodafoneCU App) μέχρι την ως άνω ημερομηνία.

Την κατάργηση του πακέτου που προσφέρει 400 λεπτά προς όλα τα εθνικά δίκτυα κινητής και σταθερής, 40 SMS και 400ΜΒ για ένα (1) μήνα με 7,2€ για όλους τους συνδρομητές Vodafone CU και Vodafone Καρτοκινητού από 3 Σεπτεμβρίου 2023.

Στους συνδρομητές που δεν θα απενεργοποιήσουν την αυτόματη ανανέωση μέχρι και 2 Σεπτεμβρίου, θα ενεργοποιείται το πακέτο που προσφέρει Απεριόριστα λεπτά προς όλους, 1.5GB και 100 SMS για ένα (1) μήνα με 10,9€ (με αυτόματη ενεργοποίηση).

Δυνάμει των ανωτέρω αλλαγών oι συνδρομητές έχουν το δικαίωμα καταγγελίας της σύμβασής τους αζημίως από την δημοσίευση της παρούσας ανακοίνωσης και για δύο (2) μήνες.

Σημειώσεις. Όλες οι παραπάνω τιμές πακέτων και προσφορών συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ 24% και τέλος κινητής τηλεφωνίας 10%. Το παραπάνω τέλος δεν εφαρμόζεται στους δικαιούχους απαλλαγής.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε από τι κινδυνεύουν οι τραπεζικές καταθέσεις και τι ανακοίνωσαν οι τράπεζες.