Ανακοίνωση για σούπερ μάρκετ: Τι θα γίνει σε Σκλαβενίτη, ΑΒ Βασιλόπουλο, Μασούτη

Σούπερ μάρκετ: Οι τιμές στα ράφια μπορεί να έχουν ξεφύγει τους τελευταίους μήνες εξαιτίας των πολέμων και των καταστροφών από τα καιρικά φαινόμενα, όμως οι μεγάλες εταιρείες αντιλαμβανόμενες το κλίμα των ημερών προχωρούν σε κινήσεις ματ.

Μία από τις κινήσεις αυτές, που προσπαθούν να αμβλύνουν την ακρίβεια του καλαθιού της νοικοκυράς είναι και αυτή της γνωστής εταιρείας ΝΙΚΑΣ, που διαθέτει τα αλλαντικά.

Με δελτίο Τύπου ανακοίνωσε πως θα προχωρήσει σε μία συμβολική κίνηση, για το καλό του καταναλωτή.

Συγκεκριμένα, στα σούπερ μάρκετ (Σκλαβενίτης, ΑΒ Βασιλόπουλος, Μασούτης, Κρητικός κτλ) θα ρίξει τις τιμές στις συσκευασμένες γαλοπούλες ΝΙΚΑΣ και στη σειρά έτοιμων γευμάτων ΝΙΚΑΣ «Ελληνική Κουζίνα».

Αν και δεν έχει ανακοινώσει ποια θα είναι η μείωση, όμως σίγουρα θα βοηθήσει έστω και λίγο στην απίστευτη ακρίβεια που μας πλήττει.

Όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση, «η εταιρία NIKAΣ, με ιστορία 57 ετών, στέκεται πάντα με εντιμότητα και σεβασμό κοντά στον καταναλωτή, προσφέροντας προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας, με αξεπέραστη γεύση και ποιότητα.

Παρ’ όλες τις δύσκολες συνθήκες που επικρατούν στην αγορά, η εταιρεία μειώνει τις τιμές της, έχοντας την πεποίθηση ότι η επιτυχία της είναι ταυτόσημη με την ευρύτερη κοινωνική ευμάρεια».

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι ετοιμάζουν Σκλαβενίτης, Βασιλόπουλος, LIDL, My Market για να επικρατήσουν στη μάχη των σούπερ μάρκετ.