Tyler Mcbeth: Σάλος με άρθρο, τον αποκάλεσε «μπούλη». Κασσελάκης, κοπέλες, φωτο πριν τη μεταμόρφωση

Κυκλοφόρησαν φωτογραφίες του συντρόφου του Στέφανου Κασσελάκη, Τάιλερ Μακμπέθ, οι οποίες απαθανατίζουν στιγμές από την εφηβική του ζωή.

Ο Tyler Mcbeth είναι ο σύντροφος του νέου Προέδρου του Σύριζα, Στέφανου Κασσελάκη.

Η ζωή του ζευγαριού πολύ συχνά βρίσκεται στα φώτα της δημοσιότητας και πολλές φορές για όλους τους λάθος λόγους, λαμβάνοντας υπόψιν, τα ομοφοβικά, πικρόχολα και απαράδεκτα σχόλια που έχουν ειπωθεί για αυτούς, όπως «Ο Τάιλερ τι ακριβώς θα προσφέρει στην Ελλάδα; Θα φέρνει τις παντόφλες στον Κασσελάκη;».

Η δημοτικότητα του ζευγαριού βρίσκεται στα ύψη, καθώς τα hashtags #Kασσελάκης και #Τάιλερ ανέβηκαν στην κορυφή των trends

Το ζευγάρι φαίνεται πολύ ευτυχισμένο και ερωτευμένο.

Ο Στέφανος Κασσελάκης μάλιστα, είχε δηλώσει χαρακτηριστικά:

«Τάιλερ, σε ευχαριστώ από τα βάθη της ψυχής μου, είσαι ο λόγος που είμαι εδώ», του είπε και απευθυνόμενος στις κάμερες και στο συγκεντρωμένο πλήθος είπε ότι «ο Τάιλερ έχει να προσφέρει πολλά στον τόπο μας.

Ευχαριστώ ολόψυχα που τον έχετε υποδεχθεί και αγκαλιάσει τόσο πολύ».

Δείτε το πρωτοσέλιδο που αποκάλεσε τον Tyler Mcbeth «μπούλη»:

Ο Τάιλερ μαζί με τον Στέφανο Κασσελάκη, εγκατέλειψαν τις ΗΠΑ – εκεί ο Τάιλερ Μάκμπεθ ασκούσε το επάγγελμα του νοσηλευτή και μάλιστα με μεγάλη ενσυναίσθηση όπως λέει ο σύντροφος του – και εγκαταστάθηκαν στην Ελλάδα, αφότου ο Κασσελάκης εκλέψθηκε νέος Πρόεδρος του Σύριζα.

Μάλιστα το αποφάσισαν από κοινού. Όπως ο ίδιος ο Κασσελάκης είχε αναφέρει: Είναι οικογενειακή απόφαση, το αποφασίσαμε μαζί με τον Τάιλερ».

Πως έμοιαζε ο Tyler Mcbeth νέος;

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.