Αλλαγές στο νυχτερινό ρεύμα: Ποιες ώρες καταργήθηκαν για νέους καταναλωτές. Τι ισχύει

Νυχτερινό ρεύμα: Με εκπτώσεις και επιδοτήσεις θα τη βγάλουν οι καταναλωτές τον φετινό χειμώνα. Όλες οι αλλαγές στους λογαριασμούς ρεύματος στο xristika.gr.

Νέες ώρες ισχύουν για το νυχτερινό ρεύμα από 1η Νοεμβρίου 2023 και για έξι μήνες, μέχρι τον Απρίλιο του 2024.

Η αλλαγή στο ωράριο γίνεται καθιερωμένα κάθε χρόνο, με τον χειμώνα να γίνονται πιο δύσκολα τα πράγματα για τους εργαζόμενους, ειδικά του ιδιωτικού τομέα.

Σύμφωνα με τον ΔΕΔΔΗΕ λοιπόν το χειμερινό ωράριο στο νυχτερινό ρεύμα είναι το εξής:

02:00 – 08:00 και 15:00 – 17:00, για τους πελάτες που είναι συνδεδεμένοι στο Δίκτυο της Ηπειρωτικής Χώρας και των διασυνδεδεμένων με αυτήν νησιών.

02:00 – 08:00 και 15:30 – 17:30, για τους πελάτες των μη διασυνδεδεμένων νησιών. Καταναλωτές που επιθυμούν περαιτέρω ενημέρωση για το θέμα αυτό, μπορούν να λάβουν πληροφορίες από τον Προμηθευτή τους.

Για τους πελάτες που εφαρμόζεται οικιακό τιμολόγιο με χρονοχρέωση (μειωμένο νυχτερινό) συνεχούς ωραρίου, ισχύει το υφιστάμενο ωράριο 23:00 έως 07:00.

Σημειώνεται πως πλέον, για νέους καταναλωτές ρεύματος, δεν ισχύει το συνεχές ωράριο όλο τον χρόνο. Ισχύει μόνο σε όσους το έχουν ήδη.

Σημειώνεται, επίσης, πως όσοι έχουν το συνεχές ωράριο και το αλλάξουν για να λάβουν το τμηματικό, δεν θα μπορούν να επανέλθουν στο συνεχές.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε από τι κινδυνεύουν οι τραπεζικές καταθέσεις και τι ανακοίνωσαν οι τράπεζες.