Άννα Φλωρινιώτη: Γιόρτασε σε νυχτερινό κέντρο με Γωγώ Γαρυφάλλου λίγες μέρες μετά το βαρύ πένθος [video]

Η Γωγώ Γαρυφάλλου γιόρτασε τα γενέθλια της σε νυχτερινό μαγαζί ανήμερα των Χριστουγέννων με την Άννα Φλωρινιώτη.

Μάλιστα, η Γωγώ Γαρυφάλλου ανέβασε μερικά βίντεο και στιγμιότυπα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram από τη χαρούμενη περίσταση.

Μαζί της ήταν η Άννα Φλωρινιώτη, η οποία κατάφερε να βάλει για λίγο στην άκρη το πένθος για τον αδελφό της, Νίκο Φλωρινιώτη, που πέθανε πριν από λίγες μόλις ημέρες έπειτα από μάχη με τον καρκίνο.

Στις αναρτήσεις Άννα Φλωρινιώτη – Γωγώ Γαρυφάλλου φαίνεται να διασκεδάζουν στο νυχτερινό κέντρο, ενώ δεν παρέλειψαν οι καλεσμένοι να τραγουδήσουν χρόνια πολλά στην εορτάζουσα.

Δείτε το βίντεο με την Άννα Φλωρινιώτη και τη Γωγώ Γαρυφάλλου:

Πριν λίγες μέρες, η Άννα Φλωρινιώτη μίλησε για τις τελευταίες στιγμές, δίπλα στον αδερφό της Νίκο Φλωρινιώτη, που έφυγε από τη ζωή στα 39 του χρόνια, μετά από μάχη που έδινε με τον καρκίνο.

Η Άννα Φλωρινιώτη περιέγραψε τα τελευταία λεπτά της ζωής του νεαρού τραγουδιστή στο νοσοκομείο.

«Ήμουν κι εγώ κι η μαμά δίπλα του τις τελευταίες ώρες. Όταν έφυγε ο αδερφός μου, ήμουν εγώ δίπλα του. Τις τελευταίες ημέρες, τις πέντε τελευταίες της ζωής του, δεν είχε επικοινωνία κι από ό,τι μου είπαν οι γιατροί, πονούσε υπερβολικά και του έβαζαν συνεχώς, μορφίνες και υπνωτικά ηρεμιστικά», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Δεν κατάλαβα ότι έφυγε. Τον χάιδευα εκείνη την ώρα και του μιλούσα, ως συνήθως. Αν δεν έβλεπα ότι άλλαζε χρώμα κι επειδή φώναξα τους γιατρούς, δεν θα είχα καταλάβει κάτι».

«Εκείνη την ώρα έτυχε και άκουσα την καρδιά του. Κάθε μισή ώρα, του έβαζα θερμόμετρο, μετά του έβαζα παγοκύστες για να πέφτει ο πυρετός και ενημέρωνα τους γιατρούς. Εκείνη την ώρα λοιπόν, είδα το χρώμα του κάπως και δεν μου άρεσε. Άρχιζε ξαφνικά και κιτρίνιζε. Του έβαλα οξύμετρο και η καρδιά δεν λειτουργούσε. Πανικοβλήθηκα κι άρχιζα και φώναζα βοήθεια. Ήρθαν οι γιατροί και μου είπαν να περάσω έξω», περιγράφει.

Μίλησε επίσης, για την οικογένειά της, αλλά και τον θάνατο του πατέρα τους. «Ξεκληριστήκαμε. Δεν ξέρω πώς το διαχειριζόμαστε. Αυτό που μπορώ να σου πω είναι ότι εγώ πάντα θα έτρεχα για το οτιδήποτε. Μου έλεγαν ότι δεν έχω ανάγκη εγώ. Μας έχουν πέσει πολλά μαζί», εξήγησε.

Συμπλήρωσε επίσης: «Είχα σκοπό να κάνω οικογενειακό τάφο. Στα τρία χρόνια του μπαμπά, θα μπορέσω να ορθοποδήσω. Δεν μπορώ αυτή τη στιγμή. Δουλεύω στο κομμωτήριο της κολλητής μου και παράλληλα, το βράδυ. Πάντα έκανα δύο και τρεις δουλειές. Πρέπει να επιβιώσω τώρα, δεν γίνεται διαφορετικά.

Έχουμε πολλά έξοδα, πολλά ανοίγματα. Εγώ τώρα είμαι για τη μητέρα μου. Έφυγε ο πατέρας μου κι ο αδερφός μου, η μάνα μου τι να κάνει; Ερείπιο είναι».

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.