Fame Story Τελικός: Αποτέλεσμα σοκ, ποιος ο μεγάλος νικητής. Έκπληξη μεγατόνων, ψηφοφορία θρίλερ [video]

Ποιος ο μεγάλος νικητής του Fame Story; Σοκ με το αποτέλεσμα και τον αποκλεισμό του φαβορί.

Σοκ στο Fame Story, καθώς το μεγάλο φαβορί έμεινε εκτός τελικού αμέσως μετά την πρώτη φάση των live εμφανίσεων.

O μεγάλος Τελικός του Fame Story ολοκληρώθηκε στο Star μετά από έναν τηλεοπτικό μαραθώνιο 6 ωρών.

Οι τέσσερις φιναλίστ (Άννα, Φειδίας, Τίτος, Αριστέα) έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, διεκδικώντας το χρηματικό έπαθλο και το «χρυσό» συμβόλαιο με την Panik Records.

Οι τέσσερις παίκτες θα διαγωνίζονταν σε τρία τραγούδια: ένα δικής τους επιλογής, ένα επιλογής του κοινού και ένα επιλογής από την κριτική επιτροπή.

Ωστόσο, αμέσως μετά το τέλος των πρώτων τους εμφανίσεων, ένας από τους 4 αποχώρησε με βάση την ψηφοφορία του κοινού, εγκαταλείποντας νωρίς την κούρσα του τελικού.

Αφού ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση των live εμφανίσεων, ο Νίκος Κοκλώνης πήρε στα χέρια του τον φάκελο με τα πρώτα αποτελέσματα και ανακοίνωσε το όνομα του σπουδαστή που αφήνει στα μισά της βραδιάς το Fame Story.

Αυτός δεν ήταν άλλος από τον Φειδία, η αναγγελία του ονόματος του οποίου προκάλεσε σοκ στον παρουσιαστή, τους διαγωνιζόμενους, την κριτική επιτροπή καθώς και το κοινό στο στούντιο, δεδομένου πως ο 19χρονος Κύπριος ήταν το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου στο Fame Story.

«Δεν το πιστεύω. Και συνήθως η Κύπρος τα σαρώνει όλα. Είσαι νικητής όμως. Κατάφερες ο κόσμος έξω που σε βλέπει να σε αναγνωρίζει εσένα και το ταλέντο σου», είπε ο Νίκος Κοκλώνης, ενώ με τη σειρά της η Ελένη Φουρέιρα σχολίασε σοκαρισμένη: «Ούτε κι εγώ κέρδισα τη Eurovision».

Μετά από πολύωρη αναμονή, ανακοινώθηκε ο νικητής του Fame Story που δεν ήταν άλλος από την Άννα:

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ψηφοφορία ήταν θρίλερ και ο νικητής του Fame Story κρίθηκε με ελάχιστες ψήφους διαφορά.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.