Συντάξεις Απριλίου 2024: Ανατροπή με ημερομηνίες, νωρίτερα λόγω 25ης Μαρτίου

Συντάξεις Απριλίου 2024: Νωρίτερα η πληρωμή των κύριων και επικουρικών συντάξεων Απριλίου 2024.

Νωρίτερα, λόγω της αργίας της 25ης Μαρτίου, αναμένεται να καταβληθούν από τον ΕΦΚΑ οι συντάξεις Απριλίου στους περίπου 2,6 εκατομμύρια δικαιούχους.

Ο οριστικός σχεδιασμός του Φορέα, αναμένεται να ανακοινωθεί εντός των επομένων ημερών.

🡆 ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ NEA ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΡΕΥΜΑΤΟΣ 2024 ΑΝΑ ΠΑΡΟΧΟ

Η καταβολή των συντάξεων, θα ξεκινήσει την Παρασκευή 22 του μηνός για τους ελεύθερους επαγγελματίες, τους αυτοαπασχολούμενους και τους αγρότες και επίσης τους μισθωτούς και μη μισθωτούς, οι οποίοι συνταξιοδοτήθηκαν από την 1η Ιανουαρίου 2017, ενώ θα καταβληθούν οι επικουρικές συντάξεις του ιδιωτικού τομέα.

Την Τετάρτη 27 Μαρτίου, θα πιστωθούν στους τραπεζικούς λογαριασμούς των δικαιούχων, οι κύριες συντάξεις των τέως Ταμείων Μισθωτών [ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τραπεζών, ΟΤΕ, ΔΕΗ, ΛΟΙΠΩΝ ΕΝΤΑΣΣΟΜΕΝΩΝ (ΤΣΕΑΠΓΣΟ, ΤΣΠ-ΗΣΑΠ), ΝΑΤ, ΕΤΑΤ και ΕΤΑΠ-ΜΜΕ] καθώς και οι κύριες και οι επικουρικές συντάξεις του Δημοσίου.

Συντάξεις Απρίλιος 2024 ημερομηνίες

Αναλυτικά σύμφωνα με πληροφορίες το χρονοδιάγραμμα για την πληρωμή των συντάξεων εκτιμάται πως θα είναι το εξής:

Στις 26 Μαρτίου θα πληρωθούν οι συντάξεις από τον ΟΑΕΕ ,τον ΟΓΑ και το ΕΤΑΑ (μη Μισθωτών)

Όμως εξαιτίας της αργίας της 25ης Μαρτίου, οι συντάξεις Απριλίου 2024 θα φανούν στα ΑΤΜ από το βράδυ της Παρασκευής 22 Μαρτίου.

Στις 28 Μαρτίου θα καταβάλλουν τις συντάξεις Απριλίου 2024 το ΙΚΑ, το ΝΑΤ και το Δημόσιο με αυτές να φαίνονται από τις 27 Μαρτίου στους λογαριασμούς.

Επίσης την ίδια ημέρα θα δοθούν οι προσωρινές συντάξεις Απριλίου 2024 Ενόπλων Δυνάμεων, Σωμάτων Ασφαλείας και Πυροσβεστικού Σώματος αλλά και των υπόλοιπων ταμείων του ΕΦΚΑ (Μισθωτών)

Διαβάστε τις τελικές τιμές όλα τα τιμολόγια ρεύματος και βρείτε τον φθηνότερο πάροχο για εσάς.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε αναλυτικά τι αλλάζει στις συντάξεις και πώς να το αντιμετωπίσετε.