Eurovision 2024 Ελλάδα: Πρόβα με προβλήματα για Μαρίνα Σάττι. Λάθη, φωνητικά, αντιδράσεις [video]

Με προβλήματα ολοκληρώθηκε η δεύτερη πρόβα της Μαρίνας Σάττι για την Eurovision 2024. Δείτε βίντεο.

Πυρετώδεις μοιάζουν να είναι οι προετοιμασίες για την Μαρίνα Σάττι ώστε να παρουσιάσει στη σκηνή της Eurovision 2024 το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Η δυναμική τραγουδίστρια άλλωστε προετοιμάζεται για να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον δεύτερο ημιτελικό που θα διεξαχθεί την ερχόμενη Πέμπτη στο Μάλμε της Σουηδίας.

Το μεσημέρι της Μεγάλης Πέμπτης, μάλιστα, η Μαρίνα Σάττι ανέβηκε για δεύτερη φορά στην ιδιαίτερη σκηνή της Eurovision 2024 προκειμένου να προβάρει ξανά το «Ζάρι» της.

Περιστοιχισμένη από τους χορευτές της, η φετινή εκπρόσωπος της Ελλάδας στον μουσικό ευρωπαϊκό διαγωνισμό έδωσε το 100% των δυνατοτήτων της εντυπωσιάζοντας όσους βρίσκονταν εκείνη τη στιγμή στον χώρο.

Με το… καλημέρα, δε, από την πρώτη της κιόλας πρόβα, η Μαρίνα Σάττι φαίνεται πως ταρακούνησε για τα καλά τα στοιχήματα για την Eurovision 2024 μιας και το τραγούδι της παρουσίασε ανηφορικές τάσεις στους πίνακες. Θα συμβεί το ίδιο, άραγε, τις επόμενες ώρες και όσο προχωράμε προς τον β’ ημιτελικό του μουσικού ευρωπαϊκού διαγωνισμού;

Μέσα από τον επίσημο λογαριασμό στο Instagram για την Eurovision 2024, έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε μια μικρή δόση από την δεύτερη πρόβα της Ελλάδας στο Μάλμε της Σουηδίας.

Σε ορισμένα φωτογραφικά στιγμιότυπα, δε, θα μπορούσαν να διακριθούν και κάποια χορογραφικά τεχνάσματα όπως την στιγμή που ο ένας χορευτής φαίνεται να λύνει από πίσω μέρος της ενδυματολογικής επιλογής της Μαρίνας Σάττι.

Πάντως η δεύτερη πρόβα της Μαρίνας Σάττι είχε πολλά προβλήματα με τα φωνητικά να ακούγονται πιο δυνατά από την τραγουδίστρια, ενώ κατά κοινή ομολογία η Μαρίνα φαινόταν αγχωμένη και δεν «έπαιζε» αρκετά με τον φακό.

Τα προβλήματα αναμένεται να διορθωθούν μέχρι την επίσημη βραδιά, καθώς ήδη η ελληνική αποστολή έχει αντιδράσει στους Σουηδούς διοργανωτές.

Για την ιστορία της Eurovision 2024, τέλος, η Κύπρος με την Silia Kapsis και το Liar θα ριχθεί πρώτη στην μουσική μάχης καθώς θα συμμετάσχει στον πρώτο ημιτελικό που θα παρακολουθήσουμε το βράδυ της Τρίτης 7 Μαϊου.

Δυο μέρες αργότερα, δηλαδή την Πέμπτη 9 Μαϊου, η Μαρίνα Σάττι θα ανέβει στη σκηνή με μοναδικό σκοπό να παρασύρει τους Ευρωπαϊους στους ρυθμούς της με το «Ζάρι» της.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι!