Ο Βενιζέλος, ο τάφος του Αριστοτέλη και ο «Ελληνικός Χρυσός» [video]

Ποια η καταγγελία για τον Βενιζέλο και τον τάφο του Αριστοτέλη από τον αρχαιολόγο που τον ανακάλυψε;

Καταγγελίες που σοκάρουν κατά του Ευάγγελου Βενιζέλου, από τον αρχαιολόγο που ανακάλυψε τον τάφο του Αριστοτέλη, στα αρχαία Στάγειρα Χαλκιδικής.

Ο αρχαιολόγος Δρ. Κώστας Σισμανίδης, κατήγγειλε ότι ο Ευάγγελος Βενιζέλος σταμάτησε τη χρηματοδότηση για την ανασκαφή ανεύρεσης του τάφου του Αριστοτέλη, επειδή ήταν αντίθετος με τη δημιουργία του εργοστασίου της «Ελληνικός Χρυσός».

Δείτε το βίντεο με την καταγγελία για Βενιζέλο και τάφο Αριστοτέλη στο 6:33:

Οι δηλώσεις του αρχαιολόγου Κώστα Σισμανίδη, έγιναν σε δημοσιογράφους λίγο πριν την επίσημη ανακοίνωσή του για την εύρεση του τάφου του Αριστοτέλη στα Αρχαία Στάγειρα, κατά την διάρκεια του Παγκόσμιου Συνεδρίου «Αριστοτέλης 2400».

Φυσικά και δεν έπαιξε σε κανένα «μεγάλο» κανάλι, ήταν όλοι τους απασχολημένοι με τα «πλαστά» πτυχία. Δεν έπαιξε καν στα «ενημερωτικά» site, που δεν αφήνουν τίποτα να πέσει κάτω.

Ο τάφος του Αριστοτέλη εντοπίστηκε στα Στάγειρα (στη σημερινή Ολυμπιάδα Χαλκιδικής). Πρόκειται για ένα ηρώο-μνημείο, στο οποίο τοποθετήθηκε η τέφρα του μεγάλου φιλοσόφου (384-322 π.Χ.).

O αρχαιολόγος Κώστας Σισμανίδης έχει αφιερώσει την επιστημονική ζωή του στον εντοπισμό της τελευταίας κατοικίας ενός εκ των μεγαλύτερων θεωρητικών της αρχαιότητας και του πατέρα της «λογικής».

Δείτε φωτογραφίες από τον τάφο του Αριστοτέλη που ανακαλύφθηκε στα Στάγειρα.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε όλα τα άπλυτα των πολιτικών και τις εξελίξεις για τα μεγάλα σκάνδαλα.