Tromaktiko blog: ποιοι είναι πίσω από το “νέο troktiko”

Σάλο έχει προκαλέσει το καινούργιο blog tro(ma)ktiko, tro-ma-ktiko.blogspot.com, που υποστηρίζει οτι είναι η συνέχεια του troktiko. Ποιοι βρίσκονται πίσω απο το tromaktiko; Πρόκειται για μέρος της ομάδας του troktiko;

Λίγες ώρες μετά το κλείσιμο του troktiko, το νεο blog tro-ma-ktiko ή tro(ma)ktiko έκανε την πρώτη του ανάρτηση στην ηλεκτρονική διεύθυνση tro-ma-ktiko.blogspot.com. Το tromaktiko αρχικά είχε την ίδια εμφάνιση με το troktiko, το γνωστό μπλε-πορτοκαλί layout, μια εικόνα του Σωκράτη Γκιόλια δεξιά, και δύο διαφορές. Πρώτον, οι tromaktikoi έκαναν κάλεσμα σε διάφορους bloggers να γίνουν συντάκτες του blog, κάτι που ποτέ δεν έκανε το troktiko. Και δεύτερον, τα σχόλια ήταν αρχικά ανοιχτά.

Το tromaktiko έκανε μεγάλο μπαμ από τις πρώτες ώρες λειτουργίας του. Το κενό που άφησε το troktiko στην συνεχή, εναλλακτική ενημέρωση ήταν μεγάλο και το tromaktiko, με παρόμοιο layout και μεγάλη συχνότητα ανανεώσεων, θύμισε πολύ το δημοφιλές blog του Σωκράτη Γκιόλια. Το tro-ma-ktiko είχε 300.000 επισκέψεις τις πρώτες 24 ώρες γεγονός που το κάνει το ταχύτερα αναπτυσσόμενο blog της Ελλάδας. Χαρακτηριστικό είναι το μήνυμα που έστειλε στο tromaktiko η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Εύα Καϊλή: «χάρηκα πολύ και ήμουν σίγουρη οτι θα επανέλθετε»!

Γρήγορα όμως άρχισαν να διατυπώνονται ερωτήματα για την ταυτότητα του tromaktiko. Είναι φάρσα, πρόκεται για κάποια από τα παιδιά του troktiko ή απλώς για μια ομάδα που χρησιμοποιεί το όνομα του troktiko για να εισβάλει δυναμικά στην ελληνική blogόσφαιρα; Με την εμφάνιση του, το http://tro-ma-ktiko.blogspot.com δέχτηκε ομοβροντία πυρών από πολλούς bloggers με εκφράσεις όπως «συκοφαντικό, ελεεινό, τραγικό και άθλιο blog», «τσαρλατάνοι», «πράκτορες», «κακή αντιγραφή», «κοροϊδεύει τους αναγνώστες του», «λαμόγια της πιάτσας», «δεν σεβαστήκατε τον Σωκράτη Γκιόλια» και άλλα πολλά. Αίσθηση έκανε η διαμάχη Tromaktiko-Δούση-Σεμίνας για τον δημιουργό του tromaktiko.

Η απάντηση του tro-ma-ktiko δεν άργησε να έρθει: «Είμαστε αυτοί που έχουμε τα αρχ… να ξενυχτήσουμε, να μιλήσουμε, να βγάλουμε τον θυμό μας και να συνεχίσουμε την δουλειά που ξεκίνησε ο Σωκράτης Γκιόλιας. Δεν είμαστε όπως εσείς, που βγάζετε κατινιά και χολή και ψάχνετε να βρείτε βελόνα στα άχυρα. Δεν είπαμε ότι είμαστε η παλιά ομάδα του troktiko. Κι όμως μας βρήκαν όσοι αγάπησαν το troktiko. Είμαστε νέοι, φρέσκοι, έτοιμοι να ριχτούμε στη μάχη. Δεν ξέρουμε αν θα αντέξουμε. Το θέμα είναι πως πάνω από 2000 αναγνώστες μας δήλωσαν μέσα σε λίγες ώρες ότι τους κάναμε να χαμογελάσουν. Την ώρα που ξεβολεύαμε κάποιους άλλους. Συγχωρέστε μας λοιπόν. ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ troktikoi, είμαστε tro(ma)ktikoi

Είναι σαφές οτι η ομάδα του τρομακτικό blog δεν είναι η ίδια με του troktiko, ή τουλάχιστον δεν θέλει να εμφανίζεται έτσι. Πρόκειται όμως για νέα παιδιά που είδαν το κενό που άφησε το troktiko στην άμεση, χαλαρή, εναλλακτική ενημέρωση και έσπευσαν να το καλύψουν προκαλώντας ντόρο. Γιατί καλώς ή κακώς, πετυχημένος είναι αυτός που διαβλέπει μια ανάγκη και την καλύπτει πρώτος. Όσον αφορά την «οργισμένη υποδοχή» του tromaktikou από τους.. καθιερωμένους bloggers, μόνο γέλιο προκαλεί. Το Fimes.gr μένει μακριά από τέτοιους κομπλεξισμούς.

Διαβάστε καταγγελία για εκβιασμό από το tromaktiko, ποιος ο δημιουργός του tromaktiko, ποια σχέση έχουν tromaktiko-Τάσος Δούσης, την αλήθεια για το γιατί έκλεισε το troktiko, πώς εμπλέκεται το παρακράτος στην δολοφονία Γκιόλια και την πραγματική σχέση troktiko-Γκιόλια.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.

20 Σχόλια

  1. Τελευταία με την εκλογολογία ξεχάσαμε (σκοπίμως ?) το θέμα των γερμανικών οφειλών προς την Ελλάδα. Αναφορικά με τις γερμανικες αποζημιώσεις και με το κατοχικό δάνειο δυστυχώς χρονοτριβούμε ασκόπως. Γιατί λοιπόν δεν αλλάζομε σκεπτικό και τρόπο προσέγγισης ?
    Είμαστε αμφότεροι μέλη της ευρωπαϊκής και της νομισματικής ένωσης.
    Στις συμφωνίες προσχώρησης και ένταξης δεν αναφέρεται πουθενά παραγραφή των ανωτέρω απαιτήσεων. Οπότε οι διμερείς μας απαιτήσεις παραμένουν και ισχύουν.
    Επειδή ο έτερος κακοοφειλέτης αρνείται να εκπληρώσει αυτό το διμερές του χρέος θα πρέπει να βρεθεί άλλος διμερής τρόπος διεκδίκησης της απαιτήσεως αυτής . Πώς ? Μέχρις ότου αποπληρωθούν τα χρέη των :
    1- Να επιβληθούν μονίμως δασμοί στα εισαγόμενα γερμανικά προϊόντα..
    2- Να επιβληθεί μονίμως έκτακτη εισφορά (χαράτσι) στις εν Ελλάδι γερμανικές ιδιοκτησίες και επιχειρήσεις.
    Φυσικά θα είναι άκρως χρονοβόρα διαδικασία, ούτε πρόκειται ποτέ να εξοφληθούν με τον τρόπο αυτό, αλλά (ανθ’ ήμών) οι ίδιες οι γερμανικές επιχειρήσεις και ιδιοκτήτες θα αρχίσουν να πιέζουν (ανθ’ ήμών) την κυβέρνηση τους για ρύθμιση του χρέους των.
    Οσον αφορά την άμεση αντίδραση της κυβέρνησης των, δια της διακοπής των γερμανικών τουριστικών αφίξεων, ίσως θα είναι καλύτερα για μας να προβούν σε τέτοια κίνηση, διότι υπάρχει ο εξής κίνδυνος : Λόγω του αντιγερμανικού πνεύματος που υπάρχει διάχυτο στην Ελλάδα, ελλοχεύει ο κίνδυνος κάποιου μεμονωμένου ή ομαδικού θερμού αντιγερμανικού επεισοδίου , που θα εκμεταλλευτούν ανάλογα οι «φιλικές» μας γερμανικές φυλλάδες και θα αρχίσουν την κατα της Ελλάδας αντιτουριστική προπαγάνδα, η οποία θα στρέφεται διεθνώς γενικά κατά του τουριστικού μας τομέα, οπότε θα είμαστε και δαρμένοι και……..
    Το δε τουριστικό εξ αυτών έλλειμα, δύναται κάλλιστα να αναπληρωθεί από πολίτες άλλων χωρών που δαπανούν πολλά περισσότερα από τα άκρως εκπτωτικά γερμανικά τουριστικά πακέτα, τα οποία (για να διατηρούνται φτηνά) αναζητούν παγκοσμίως προορισμούς υπαναπτύκτων περιοχών. Τα ομαδικά πακέτα προτιμούν π.χ. στην Καραϊβική την Haιti ή τον St Dominique αντί των ακριβών St. Thomas ή Puerto Rico, στη Μεσόγειο προτιμούν την Τυνησία, Τουρκία και εσχάτως τα (παρομοίως φτηνά) ελληνικά νησιά και ούτω καθ εξής, στην Αφρική, Ασία, Νότια Αμερική.

  2. ΘΕΛΩ Η =ΠΕΝΝΑ= ΣΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΥΣΤΙΚΗ ΑΦ ΕΝΟΣ ΜΕΝ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΚΩΣ ΚΕΙΜΕΝΑ ΑΦ ΕΤΕΡΟΥ ΔΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΟΔΙΚΑΙΗ.-

  3. Ήρθε ο καιρός που πρέπει να γίνουμε πάλι Όλοι Έλληνες : ΜΙΛΑΩ, ΓΡΑΦΩ, Ντύνομαι, Τρώω, Κάνω Διακοπές ΕΛΛΗΝΙΚΑ.

  4. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ ΝΑ ΔΙΟΞΕΙ ΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 300 ΜΑΖΙ

  5. Καλή αρχή. Μην κάνετε πίσω ούτε βήμα στα γιουσουφάκια του Μπόμπολα και του Λαμπράκη ( όπως είπε ο Κεφαλογιαννης)

  6. Μέχρι να υπάρχουν φωνές να λενε κάποιες αλήθειες σε αυτόν τον κακομοιριασμενο και ταλαιπωρειμενο λαό δεν θα σβήνει η ελπίδα μας.Ελπίζω να μην μας απογοητευσεται! ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ

  7. Πως μας καταντησαν ετσι ?Εμας τους Ελληνες? Στην Πατριδα μας ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΥΠΝΥΣΤΕ ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑΜΑΣ……….

  8. Αν σε κρινω σαν σαν ειδησεις γραφεις οτι και οι αλλοι.Αν σε κρινω πολιτικα, ψιλοαριστεριζεις.θα σε κρινω λοιπον,απο αυτα που εσυ επιλεγεις να διαβασουν οι επισκεπτες σου ,θελωντας να τους κανεις να πιστεψουν οτι εισαι ενας επαναστατης,με προχωρημενες ιδεες ο οποιος αντιλαμβανετε πολυ περισοτερα απο εμας για εμας..
    τελικα ομως εισαι ενας μεγαλος μ…ς που προσπαθεις να εκμεταλευτεις ενα ονομα για δικες σου,σκοπιμοτητες.Ενας γλοιωδης αμερικανοφερτος ψυχακιας που νομιζεις οτι θα πεισεις εμας στο ονομα του τροκτικου.Κρυψου καλα κοπανε πισω απο το αμερικανομπλοκ σου. καποια στιγμη θα σε ανακαλυψουμε ΑΝΩΝΥΜΗ Α…Η και τοτε τα λεμε. Εως τοτε παπαρολογησε,παπαροπαρουσιασε,, ΠΑΠΑΡΑ.Αληθεια εχεις τη ψυχη να μου απαντησεις ,λεχ…η , η θα πεις οτι ειμαι βαλτος?

  9. Παπατζιλίκια. Το έχουν τιγκάρει στη διαφήμιση. Βαρέθηκα τους ελεινούς και τρισάθλιους καιροσκόπους που πατάνε την μνήμη ενός αδικοχαμένου για να βγάλουν φράγκα. Πάω στοίχημα ότι ούτε από κοντά δεν τον είχαν δει τον αποθανόντα.

  10. ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ .ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΩ ΟΜΩΣ ΣΑΝ ΑΠΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΞΕΡΩ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΑΣ .ΕΑΝ ΟΜΩΣ ΦΟΦΑΣΤΑΙ ΠΗΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΑΛΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ….ΠΕΤΡΟΣ

  11. xarhka para para poly pou meta t apanthrwph dolofwnia t swkrath kapoioi eixan t dynamh k t tharros na dhmiourghsoun ena analogo a3iopisto blog pou t leei e3w apo t dontia k d fovatai…k t lamogia k oi kopanoi t ellados kala th kanoun na prosexoun..tetoia blog pisteuw prepei na t epikrotei k na t sthrizei h politeia gt d prospathoun na mas foresoun paropides,alla st ellada vriskomast t perimenoume oi malakes k oi kafroi d 3ekanoun eukola k nomizoun oti exoun k t panw xeri…E,OXI d th perasei…paidia sas sthrizoume st foul!!!

  12. ΟΣΟΙ ΕΚ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΧΟΥΝ ΙΔΑΝΙΚΑ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ.ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΝΑ ΠΛΕΕΙ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ.ΤΙ ΤΟΥΡΚΟΣ ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ,ΤΙ ΕΛΛΗΝΑΣ.Η ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΝΑΝΑΙ ΚΑΛΑ.ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ.Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΛΥΠΗΘΕΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  13. ΑΝ ΜΕ ΚΑΛΕΣΕΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΔΙΩΞΕΙ Π.Χ. ΕΝΑ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΠΛΟΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΡΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ,ΕΙΜΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ???

  14. ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟ ΑΚΡΩΣ ΛΥΠΗΡΟ ΛΕΞΗΛΟΓΙΟ ΄ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΑΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥΣ,ΣΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΡΟΚΤΙΚΑ.ΟΜΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΗΝ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥΣ,ΑΝ ΚΑΙ ΔΙΑΦΩΝΩ ΣΕ ΑΡΚΕΤΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ,ΑΦΟΥ ΕΓΩ ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΗΜΩΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ.

  15. ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΔΥΝΑΜΗ Κ ΚΟΥΡΑΓΙΟ Κ ΒΑΡΕΣΤΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΔΕΞΙΑ Κ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΑΛΥΠΗΤΑ

  16. ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΚΙΟΛΙΑΣ ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΤΡΩΚΤΙΚΟΙ…ΔΕΝ ΜΑΣ ΦΟΒΙΖΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ-ΜΑΚΗ ΔΙΑΒΑΣΕ ΛΑΜΟΓΙΟ-ΤΗΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ…ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟ ΤΡΩΚΤΙΚΟ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΦΑΙΡΕΣ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΝ ΤΟ ΣΩΚΡΑΤΗ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΟΙ.ΚΙ ΟΜΩΣ ΚΥΡΙΟΙ ΣΥΝΟΜΗΛΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΟΒΟΣ ΜΕ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΦΟΒΑΣΤΕ ΕΙΣΤΕ ΠΙΟ ΝΕΚΡΟΙ ΑΠ’ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ…ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ΝΑ ΖΗΤΕ ΕΤΣΙ…ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΦΗΜΗ,ΔΟΞΑ ‘Η ΑΠΛΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΟΠΩΣ Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ;ΚΙ ΑΝ ΜΑΣ ΕΓΡΑΨΕ ΤΗ ΜΟΙΡΑ Ο ΘΕΟΣ ΜΑΣ Η ΑΓΑΠΗ ΚΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΔΗΓΟΣ ΜΑΣ…ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ…ΜΑΚΗ ΑΚΟΥΣ…

Comments are closed.

Οι προσφορές συνεχίζονται. Δείτε 12+1 online καταστήματα με μεγάλες προσφορές:

  1. Public
  2. Κωτσόβολος
  3. E-shop
  4. ΑΒ Βασιλόπουλος
  5. e-Fresh.gr
  6. Μουστάκας
  7. DPAM
  8. Prince Oliver
  9. Funky Buddha
  10. Cosmos Sport
  11. Celestino
  12. Allazorevma.gr
  13. Aegean airlines