Γιατί ο Μιχάλης Κακογιάννης ξαφνικά στο νοσοκομείο, βιογραφικό

Ο σκηνοθέτης Μιχάλης Κακογιάννης, εισήχθη εσπευσμένα αργά το απόγευμα της Τετάρτης, σε ιδιωτικό νοσοκομείο. Γιατί μπήκε ξαφνικά ο Μιχάλης Κακογιάννης στο νοσοκομείο;

Ο μεγάλος σκηνοθέτης Μιχάλης Κακογιάννης μπήκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο με καρδιολογικά και αναπνευστικά προβλήματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι πρώτες εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε έδειξαν ν’ αντιμετωπίζει πρόβλημα υπονατριαιμίας (μεγάλη πτώση του νατρίου).

Οι γιατροί δεν μπορούν να προβούν σε ολοκληρωμένη διάγνωση προτού παρακολουθήσουν περαιτέρω τον ασθενή και πιθανόν να κάνουν συμπληρωματικές εξετάσεις.

Στο βιογραφικό του Μιχάλη Κακογιάννη υπάρχουν κορυφαίες ταινίες, όπως «Στέλλα», το «Κορίτσι με τα Μαύρα», το «Τελευταίο ψέμα», η τριλογία «Ηλέκτρα», «Τρωάδες» και «Ιφιγένεια» καθώς και ο «Ζορμπάς», οι οποίες διαγωνίστηκαν και προβλήθηκαν στα εγκυρότερα φεστιβάλ παγκοσμίως, αποσπώντας πολλά βραβεία και τιμητικές διακρίσεις.

Στις ταινίες του, ο Μιχάλης Κακογιάννης συνεργάστηκε με μεγάλους Έλληνες ηθοποιούς, αλλά και με γνωστούς και καταξιωμένους ηθοποιούς της Αμερικής και της Ευρώπης. Για την προσφορά και το έργο του, έχει τιμηθεί με πολλές διακρίσεις στην Ελλάδα, την Κύπρο και το εξωτερικό. Οι ευχές όλων των Ελλήνων για ταχεία ανάρρωση τον συνοδεύουν…

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε από ποιες σοβαρές ασθένειες πάσχουν οι διάσημοι στην Ελλάδα και τον κόσμο.