Τατιάνα Στεφανίδου: Πώς κρατά ζωντανό τον γάμο της με Ευαγγελάτο παρά τις ατασθαλίες

Πώς η Τατιάνα Στεφανίδου κρατά ζωντανό τον γάμο της με τον γνωστό δημοσιογράφο Νίκο Ευαγγελάτο; Ποιο είναι το μυστικό της επιτυχίας για έναν επιτυχημένο γάμο;

Ο Νίκος Ευαγγελάτος και η Τατιάνα Στεφανίδου είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz και δεν το κρύβουν.

Σε συνέντευξή της, η παρουσιάστρια Τατιάνα Στεφανίδου έχει μιλήσει μεταξύ άλλων και για τον γάμο της με τον Νίκο Ευαγγελάτο και συγκεκριμένα για το κατά πόσο η ίδια βοηθά στην καλή “συντήρηση” της σχέσης τους.

Η Τατιάνα Στεφανίδου δήλωσε πολύ ερωτευμένη με τον σύζυγό της Νίκο Ευαγγελάτο ενώ αποκάλυψε το “μυστικό” που κρατά αλώβητο τον γάμο τους λέγοντας «Οι άντρες θέλουν να τους ακούς χωρίς να τους γκρινιάζεις, να τους θαυμάζεις διαρκώς και να τους ικανοποιείς όσο πιο συχνά γίνεται τις “ανάγκες” τους.

Αν μια γυναίκα εκπληρώσει σωστά αυτά τα τρία που επιζητά από τη γυναίκα της ζωής του ένας άνδρας, τότε θα τον έχει για πάντα κοντά της, ολοκληρωμένο και ευτυχισμένο.

Όπως εξηγούσε ο Θάνος Ασκητής “Ο άντρας είναι πιο ναρκισσιστικό ον από τη γυναίκα και βιώνει τη συνεύρεση ως κυρίαρχο στοιχείο της ζωής του» και στη συπροσέθεσε «Και το παράδειγμα του στο τέλος ήταν πιο κατατοπιστικό.

Λέει η γυναίκα στον άντρα : “αν δεν μ’ αγαπάς, δεν έχει…”.

Και εκείνος απαντάει: “αν δεν έχει…, δεν θα σε αγαπάω!”.

Η παραδοχή της αλήθειας της αντρικής φύσης μπορεί στο γυναικείο συναισθηματικό μυαλό να ακούγεται σκληρή.

Αν όμως την καταλάβουμε νωρίς, στρώνουμε το χαλί στην ισορροπημένη, δυνατή σχέση”.

Διαβάστε τι αποκαλύπτει η Τατιάνα Στεφανίδου για τις πλαστικές.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.