“Χλιδάτη ζωή” Τίνας Μπιρμπίλη στο Παρίσι

Στο Παρίσι βρέθηκαν τα ίχνη της Τίνας Μπιρμπίλη. Σε ποια θέση τη στέλνει ο πρωθυπουργός και ποιες οι αποδοχές της;

Πρέσβειρα της Ελλάδας στον ΟΟΣΑ στο Παρίσι στέλνει ο πρωθυπουργός την πρώην υπουργό Περιβάλλοντος Τίνα Μπιρμπίλη. Ασφαλείς πληροφορίες επιμένουν ότι η απόφαση του Γιώργου Παπανδρέου είναι ειλημμένη και είναι θέμα λίγου χρόνου να ανακοινωθεί και επίσημα η τοποθέτηση της στην έδρα του ΟΟΣΑ στο Παρίσι.

Φαίνεται ότι ο πρωθυπουργός μετά την αποκατάσταση του πρώην υπουργού Εξωτερικών Δημήτρη Δρούτσα στην Ευρωβουλή θέλει να αποκαταστήσει όλους τους προσωπικούς συνεργάτες με τους οποίους κυβέρνησε τη χώρα. Να σημειωθεί ότι η αμοιβή της Τίνας Μπιρμπίλη ως πρέσβειρα στον ΟΟΣΑ είναι 300.000 ευρώ αφορολόγητα καθώς και δωρεάν σπίτι, το οποίο ανήκει στην ελληνική αντιπροσωπεία.

Στις παροχές περιλαμβάνετται και αυτοκίνητο με οδηγό και μάγειρα. Η διάρκεια της θητείας είναι 5 χρόνια. Το διαμερισμα του πρέσβη στον ΟΟΣΑ που ανήκει στο ελληνικό κράτος βρίσκεται στο καλυτερο σημείο της πόλης και ξεπερνά τα 500 τετραγωνικά μέτρα. Τα έξοδα της διαμονής της Τίνας Μπιρμπίλη επιβαρύνουν προφανως την αντιπροσωπεία δηλαδή τους έλληνες φορολογούμενους.

Βέβαια η θέση του πρέσβη στον ΟΟΣΑ δεν είναι καινούρια, προυπήρχε της Τίνας Μπιρμπίλη και περιλαμβάνει τα κλασικά δικαιώματα και ασυλίες που έχουν διπλωματικές θέσεις υψηλού επιπέδου.

Διαβάστε το παράπονο της Τίνας Μπιρμπίλη από τον Παπακωνσταντίνου και δείτε την Τίνα Μπιρμπίλη με μπικίνι στην παραλία και τους γυμνασμένους γλουτούς Τίνας Μπιρμπίλη.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.