Δάκρυσε ο Σάκης Ρουβάς για το γιο του [video]

Δάκρυα στα μάτια του Σάκη Ρουβά για τη γέννηση του γιου του. Η Κάτια Ζυγούλη έφερε στον κόσμο τον Ρουβά Junior.

To τέταρτο μέλος της οικογένειας Ρουβά ήρθε στον κόσμο με καισαρική στις 11:15 το πρωί. Ο Σάκης Ρουβάς ήταν παρών σε όλη την διαδικασία του τοκετού, κάτι το οποίο είχε πράξει και στην πρώτη εγκυμοσύνη της Κάτιας Ζυγούλη.

Με το που αντίκρισε το αγοράκι του, ο Σάκης Ρουβάς ξέσπασε σε δάκρυα χαράς, μη μπορώντας να συγκρατήσει την ευτυχία του. Μάλιστα από τον ενθουσιασμό του άρχισε να φιλά γιατρούς, νοσοκόμες, μαίες και όποιον έβρισκε μπροστά του.

Οι πόνοι της Κάτιας ξεκίνησαν το απόγευμα, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί εσπευσμένα στο μαιευτήριο “Λητώ” το βράδυ. O Ρουβάς Junior βιαζόταν και ήρθε μια εβδομάδα νωρίτερα στον κόσμο, ενώ σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες είναι φτυστός ο μπαμπάς του, κάτι στο οποίο συνηγορεί και η Κάτια Ζυγούλη.

Δείτε βίντεο για τη γέννηση του γιου του Ρουβά:

Ο γιος του Σάκη Ρουβά και της Κάτιας Ζυγούλη γεννήθηκε με καισαρική τομή. Ο Σάκης πιο χαρούμενος από ποτέ έγραψε στην προσωπική του σελίδα στο twitter “I have a son” και δέχτηκε τις ευχές των διάσημων φίλων του και εκατοντάδων θαυμαστών.

Το ζευγάρι δεν επιθυμεί να σταλούν δώρα στο μαιευτήριο και έδωσε τους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς προκειμένου να μαζευτούν χρήματα που θα πάνε υπέρ του Συλλόγου “Ελπίδα”: Alpha bank, 152002002000515. Τράπεζα Πειραιώς, 5017005517-191.

Εμείς να τους ευχηθούμε, να τους ζήσει.

Διαβάστε ποιός έγραψε οτι πέθανε ο Σάκης Ρουβάς.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.