Γιατί έκλαψε η Παπαρίζου στο Dancing on Ice [video]

Μαύρο δάκρυ έριξε η Έλενα Παπαρίζου στο Dancing on Ice όταν χόρεψε η Ιωάννα Πηλιχού. Γιατί δάκρυσε η Έλενα Παπαρίζου;

Με δάκρυα στα μάτια έκανε την κριτική της η Έλενα Παπαρίζου όταν σχολίασε την εμφάνιση της Ιωάννας Πηλιχού και του παρτενέρ της Αντρέι στο Dancing on Ice. Αφορμή ήταν το τραγούδι που χόρεψε το ζευγάρι I wanna go home for Christmas που την έκανε να συγκινηθεί και να το αφιερώσει στη μητέρα της στη Σουηδία.

Η Έλενα Παπαρίζου ήθελε να βρίσκεται σπίτι της στη Σουηδία με τη μητέρα της, καθώς εδώ αισθάνεται αρκετά μόνη, ιδιίατερα τώρα που δεν έχει και τον Τόνυ να την στηρίζει. Γι’ αυτό έστειλε μήνυμα στα Σουηδικά στη μητέρα της από την τηλεόραση με δάκρυα στα μάτια. Την ίδια στιγμή, ο Αλέξης Κωστάλας της χάριζε μια τρυφερή αγκαλιά. Αμέσως μετά το τέλος του σόου, η 29χρονη τραγουδίστρια ταξίδεψε αεροπορικώς στη Θεσσαλονίκη, για την εμφάνισή της το ίδιο βράδυ στην “Πύλη Αξιού” με τον Γιάννη Πάριο.

Δείτε τις καλύτερες στιγμές από το Dancing on Ice και τα δάκρυα της Παπαρίζου στο 8:20:

Χωρίς την αποχώρηση κανενός από τους πέντε διάσημους διαγωνιζόμενους, αποκλειστικά με χριστουγεννιάτικα τραγούδια και στάιλινγκ, με εκπλήξεις στην παγοπίστα από μικρούς χορευτές και guest εμφανίσεις από τα “Κόκκινα Χαλιά” και τη Νίkki Ponte, πραγματοποιήθηκε το 8ο live του Dancing on Ice το βράδυ της Κυριακής των Χριστουγέννων.

Η Τζένη Μπαλατσινού-με δημιουργία Celia Kritharioti Haute Couture, κορσέ κεντημένο με κρύσταλλα από τον οίκο Lesage, μπότες Christian Louboutin και κοσμήματα Kessaris- εμφανίστηκε συνοδευόμενη από τον Πέτρο Κωστόπουλο στην έναρξη του σόου, και αντάλλαξε μαζί του ευχές και ένα φιλί στο στόμα πριν καλωσορίσει το τηλεοπτικό κοινό.

Μαζί με τους πέντε διαγωνιζόμενους στην έναρξη του σόου εμφανίστηκε -εκτός συναγωνισμού- και η Χριστίνα Παππά, ισορροπώντας πάνω στα παγοπέδιλά της, ύστερα από το ατύχημα που είχε στη διάρκεια της εβδομάδας. Μάλιστα δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της, όταν στη συνέχεια προβλήθηκε ένα βίντεο από τις προηγούμενες εμφανίσεις της στο σόου.

Οι στυλιστικές και μουσικές επιλογές των διαγωνιζόμενων ήταν στο εορταστικό κλίμα της ημέρας: η Πηνελόπη Αναστασοπούλου και ο παρτενέρ της Αλεξέι ως ροκ καλικάντζαροι χόρεψαν Sex Pistols, ο Κώστας Φραγκολιάς με αγιοβασιλιάτικο σκούφο χόρεψε με την παρτενέρ του Μαρίνα τα “Χριστούγεννα” της Δέσποινας Βανδή, η Shaya με αποκαλυπτικό φόρεμα και κόκκινο ποστίς -παρά τα παραπατήματά της στην παγοπίστα- εντυπωσίασε μαζί με τον παρτενέρ της Ματέο με το “Santa Baby”, ενώ ο Γιώργος Χειμωνέτος με τσιρότο στο φρύδι και μαύρο σμόκιν εμφανίστηκε μαζί με την παρτενέρ του Νικόλ, με το τραγούδι του Ντιν Μάρτιν “Let it snow”.

Χειροκρότήματα εισέπραξε και η guest εμφάνιση της ηθοποιού Μαρίας Ανδρούτσου που δοκίμασε τις δυνάμεις της στην παγοπίστα. Ανάμεσα στο κοινό στο στούντιο, ήταν και ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου που είχε αποχωρήσει από το προηγούμενο live.

Oι διαγωνιζόμενοι είχαν συμπεριλάβει στις χορογραφίες τους τη φιγούρα twizzle, ενώ η βαθμολογία που συγκέντρωσαν πρόκειται να προστεθεί σε εκείνη του επόμενου live.

Δείτε την line πρόταση γάμου του Αλεξέι στη Μαριάννα Καλλέργη στο Dancing on Ice.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.