Τέλη κυκλοφορίας 2012: παράταση, πότε η πληρωμή

Εξελίξεις στο θέμα που αφορά τα τέλη κυκλοφορίας 2012. Μέχρι πότε παίρνει παράταση η πληρωμή των τελών κυκλοφορίας 2012;

Δεκαήμερη παράταση στην πληρωμή των τελών κυκλοφορίας 2012 αναμένεται να ανακοινώσει το υπουργείο Οικονομικών, λόγω του συνωστισμού σε τράπεζες και εφορίες, αλλά και εξαιτίας του γεγονότος ότι για πολλούς ιδιοκτήτες ΙΧ είναι αναγκαίος ο μισθός του Ιανουαρίου για να είναι σε θέση να πληρώσουν.

Πράγματι, παράταση της προθεσμίας για την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας 2012 αναμένεται να δώσει, σύμφωνα με πληροφορίες, το υπουργείο Οικονομικών. Η απόφαση ελήφθη λόγω της διήμερης απεργίας των εφοριακών υπαλλήλων την Πέμπτη και την Παρασκευή, η εξαγγελία της οποίας δημιούργησε ουρές στις εφορίες.

Η παράταση για τα τέλη κυκλοφορίας 2012 αναμένεται να έχει δεκαήμερη διάρκεια (έως και τις 10 Ιανουαρίου), ενώ σε ότι αφορά την πληρωμή των άλλων φορολογικών υποχρεώσεων, όπως των δόσεων του φόρου εισοδήματος και της έκτακτης εισφοράς αλληλεγγύης θα δοθεί προθεσμία τουλάχιστον έως τις 2 Ιανουαρίου.

Διαβάστε πώς να καταβάσετε τα ειδοποιητήρια για τέλη ειδικής κυκλοφορίας 2012 από το www.gsis.gr.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε από τι κινδυνεύουν οι τραπεζικές καταθέσεις και τι ανακοίνωσαν οι τράπεζες.