Ποιος γνωστός επιχειρηματίας χαίρεται την Κατερίνα Καινούργιου

Νέος έρωτας για την Κατερίνα Καινούργιου. Ποιος γνωστός επιχειρηματίας φέρεται να είναι ζευγάρι με την γνωστή παρουσιάστρια Κατερίνα Καινούργιου;

Πολλοί θα ήθελαν να έχουν δίπλα τους ένα τέτοιο κορίτσι. Μπορεί η Κατερίνα Καινούργιου να τηρεί σιγήν ιχθύος για τα προσωπικά της προσπαθώντας εντέχνως να δημιουργεί την αίσθηση ότι είναι μόνη, ωστόσο η καρδιά της χτυπά δυνατά για έναν από τους πλέον διάσημους εργένηδες.

Το ίδιο και η καρδιά του επιχειρηματία Θέμη Πετράκη που “πολιόρκησε” την όμορφη Κατερίνα Καινούργιου από την πρώτη στιγμή που τη γνώρισε. Την ώρα που η Κατερίνα Καινούργιου έριχνε δημοσίως το γάντι στον Νίκο Βέρτη δηλώνοντας ότι της αρέσει πολύ ως άνδρας, ήδη στη ζωή της υπήρχε ο Θέμης.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, πρόκειται για το νέο ειδύλλιο της πόλης. Και μπορεί το τελευταίο διάστημα να «χρεώνουν» στην Κατερίνα Καινούργιου διάφορες σχέσεις, όμως άλλος είναι ο άνδρας που της έχει κλέψει την καρδιά. Οι δυο τους γνωρίστηκαν πριν από έναν μήνα μέσω κοινών γνωστών και από την πρώτη στιγμή υπήρξε αμοιβαία χημεία. Ο επιχειρηματίας φλέρταρε την εντυπωσιακή παρουσιάστρια που δεν είχε κανένα λόγο να μην ανταποκριθεί.

Οσον αφορά την Κατερίνα Καινούργιου, μπορεί να τη ρωτούν τι συμβαίνει στην προσωπική της ζωή, ωστόσο εκείνη τηρεί σιγήν ιχθύος αποφεύγοντας να μιλήσει. Πολλοί μάλιστα είναι εκείνοι που τους έχουν δει στο Κολωνάκι, στο αγαπημένο τους στέκι “Salon de Bricolage”, αλλά και στο “Rock ‘n’ roll”. Προς το παρόν, οι παπαράτσι δεν έχουν καταφέρει να τους απαθανατίσουν μαζί αφού προσπαθούν να διαφυλάξουν τη σχέση τους από τα φώτα της δημοσιότητας.

Πρόσφατα μάλιστα, η παρουσιάστρια βρέθηκε με την κολλητή της Ελενα Παπαβασιλείου στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζονται ο Αντώνης Ρέμος και ο Τόλης Βοσκόπουλος και δίπλα της καθόταν ο εφοπλιστής και πρώην σύντροφος της Εύας Καϊλή, Πασχάλης Διαμαντίδης. Πολλοί μάλιστα ήταν εκείνοι που υπέθεσαν πως πρόκειται για τον νέο της σύντροφο, όμως είναι απλώς φίλοι.

Ποιος όμως είναι ο επιχειρηματίας Θέμης Πετράκης που έχει εντυπωσιάσει την Κατερίνα Καινούργιου; Πρόκειται για τον αντιπρόεδρο της Iolcos Hellenic Maritime, μοναχογιό του Ανδρέα και της Αννυς Πετράκη, έναν από τους πλέον περιζήτητους εργένηδες της Αθήνας αφού διαθέτει όλα τα προσόντα: εξωτερική εμφάνιση, έντονη προσωπικότητα και κοινωνικό status. Ο ίδιος ωστόσο είναι χαμηλών τόνων και τις περισσότερες ώρες ασχολείται με την οικογενειακή επιχείρηση.

Δείτε τις δηλώσεις του Νότη Χριστοδούλου για το ψεύτικο μπούστο της Κατερίνας Καινούργιου.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.