Θέατρο “Καθρέπτης”, Χώρος Tabula Rasa: Πληρώστε ΑΝ σας αρέσει

Δείτε την παράσταση “Καθρέπτης” πληρώνοντας εισιτήριο στην έξοδο ΑΝ σας άρεσε το έργο! Μια ελκυστική πρωτοβουλία του Χώρου Tabula-Rasa.

Το Fimes.gr είναι χορηγός επικοινωνίας στην παράσταση Καθρέπτης του Νίκου Δροσάκη στον Χώρο Ταbula Rasa (Λεωκορίου 14, Ψυρρή) κάθε Παρασκευή & Σάββατο στις 21.30.

Το έργο Καθρέπτης είναι μία παραμυθία που αναφέρεται στην ελευθερία που δεν έχουμε στις μέρες μας, στη συνείδηση μας που κλυδωνίζεται. Και το χιούμορ είναι βασικό συστατικό, καθώς το χαμόγελο στα πρόσωπα μας, γίνεται ολοένα είδος υπό εξαφάνιση.

Πρωτοβουλία Εισιτήριο-Αν σας αρέσει το έργο (Ticket-if)

Επενδύοντας στην ειλικρίνεια και στην εμπιστοσύνη του κοινού, η Ομάδα Tabula Rasa εγκαινιάζει την πρωτοβουλία “ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ, ΑΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ” (ticket-if), προσφέροντας ανοιχτή είσοδο, με ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ στην έξοδο (10 ευρώ, 7 φοιτητικό, μαθητικό, ανεργίας), ΑΝ σας αρέσει το έργο.

Η ματιά του θεατή μας ενδιαφέρει πολύ. Πολύ περισσότερο, γιατί στο έργο αυτό, δεν πρόκειται πια για θεατές, είμαστε συμμέτοχοι όλοι. Στo τέλος της παράστασης, σας δίνουμε τη σελίδα ΔΙΑΔΡΑΣΗ, η οποία υπάρχει και ηλεκτρονικά.

ΕΡΕΙΣΜΑ μας γι’ αυτή την πρωτοβουλία, είναι η δυνατότητα επιλογής που δε δίνεται στον νεοέλληνα. Στο τι θα φορέσει, στο τι θα δει… Όλα, χωρίς να το ξέρει, του επιβάλλονται. Άνθρωποι που βλέπουν ή που σπάνια βλέπουν θέατρο, μπορούν να συνδυάσουν μία βόλτα στις γειτονιές του Ψυρρή, στην Αρχαία Αγορά, στην Ακρόπολη και στο Μοναστηράκι, βλέποντας κι ένα θεατρικό έργο, χωρίς να αγχώνονται για τα χρήματα που δεν τους περισσεύουν.

Ο “Χώρος Tabula Rasa

Κάτω από τη σκέπη του Παρθενώνα, στην αρχή του Ψυρρή, Λεωκορίου 14 (πίσω απ’ την πλατεία Ασωμάτων), ετοιμάσαμε ένα νέο χώρο που να συνάδει με την παράσταση «Καθρέπτης», αλλά και με τη μετα- βιομηχανική αισθητική που χαρακτηρίζει το μεταμοντέρνο δραματολόγιο.

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: ΝΙΚΟΣ ΔΡΟΣΑΚΗΣ | ΗΘΟΠΟΙΟΙ: ΜΑΡΙ ΓΕΡΟΓΙΑΝΝΗ – ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΟΥ – ΝΙΚΟΣ ΔΡΟΣΑΚΗΣ | Σκηνικά-Κουστούμια: ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΛΙΟΣ | Μουσική: ΑΝΤΩΝΗΣ ΛΑΡΙΟΣ – ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΕΛΗΠΕΤΡΟΣ – ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΣΧΑΛΗΣ | Ήχος: ΦΑΝΗΣ ΜΑΡΑΓΚΟΣ | Τεχνικός Ήχου: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ | Ηχογράφηση Studio: ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΗΣ | Φωτογραφίες: ΕΙΡΗΝΗ ΚΡΙΚΟΥ | Παραγωγή: Tabula Rasa © 2012

Πληροφορίες: Ομάδα Tabula Rasa, Λεωκορίου 14, 10554 Ψυρρή Τηλ.: 694 50 31 693, Ιστοσελίδα: http://tabula-rasa.gr, Email: info@tabula-rasa.gr

Τις επόμενες μέρες το Fimes.gr θα προσφέρει δύο εισιτήρια δωρεάν στην παράσταση Καθρέπτης μέσα από τις σελίδες του στο Facebook και στο Twitter. Κάντε like στη σελίδα στο Facebook ή ακολουθείστε μας στο Twitter για να μείνετε συντονισμένοι!

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι!