Εκλογές 2012 μυστική δημοσκόπηση: πανικός ΠΑΣΟΚ-ΝΔ

Γιατί η μυστική δημοσκόπηση, που έγινε για τις εκλογές του 2012, έφερε τον πανικό στο ΠΑΣΟΚ και στη Νέα Δημοκρατία;

Απίστευτο και όμως αληθινό. Iσως έφτασε το τέλος της δικομματικής γραμμής που ακολουθούν οι Ελληνες εδώ και πολλά χρόνια. Πανικός επικρατεί στην ΝΔ και στο ΠΑΣΟΚ μετά τη μυστική δημοσκόπηση για τις εκλογές του 2012, η οποία ανατρέπει όλες τις μαϊμού δημοσκοπήσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έφτασαν στο skopelos news η μυστική δημοσκόπηση για τις εκλογές του 2012 δείχνει ότι αυτοδύναμη κυβερνηση κάνει η αριστερά. Αυτός είναι και ο λόγος που έχουν ξεσηκωθεί οι Αμερικάνοι και η ευρωπαϊκή ένωση. Αυτός μάλιστα είναι και ο πραγματικος λόγος που γίνεται επίθεση ενάντια στο ΚΚΕ.

Δείτε τα αποτελέσματα της αληθινής δημοσκόπησης για τις εκλογές του 2012 όπου δεύτερο κόμμα είναι το ΚΚΕ με μικρή διάφορα από την ΝΔ και όπου φαίνεται ότι δεν θα υπάρξει δικομματισμός:
ΝΔ 19%
ΚΚΕ 17,5%
Σύριζα 13%
ΠΑΣΟΚ 8%
Ελεύθεροι Έλληνες 8%
Δημαράς 5,5%
ΔΗΜΑΡ 4%
χρυσή αυγή 4%
Λάος 3,5%
οικολόγοι 3,5%
Μπακογιανη 1%
ανταρσία 1%
ΛΕΥΚΟ 12%

Δείτε ποια είναι η διαφορά ΠΑΣΟΚ-ΝΔ σύμφωνα με δημοσκόπηση της Public.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.

15 Σχόλια

  1. ALHTHIA KYRIOI, THN ENOSH KENTROON GIATI DEN THN EMPERIEXETE STH DHMOSKOPHSH SAS? TI SAS ENOXKEI? TO THEOREITE DIKAIO, DHMOKRATIKO KAI SYNTAGMATIKO AYTO? APANTHSTE MAS PARAKALO…

  2. APO OLOYS O PIO SVSTOS POY MILHSE ME AISUHMA PRAGMATIKHS EYUINHS HTNA O SYRIZA , AS DOSOYME ENA MEGALO RAPISMA SE AYTOYS POY MAS PIRAN TA LEFTA MAS , EJO OI CEYTES KAI OI ALITES

  3. Την Ένωση Κεντρώων γιατί δεν την έχει κανένας στην δημοσκόπηση.Το πιο σωστό και μη διεφθαρμένο κόμμα που παλεύει εδώ και χρόνια για την Ελλάδα

  4. ΝΔ 19% και τα Λευκό 12% που πάει σε αυτήν ως πρώτο κόμμα =31%…….
    Άσε δε λέει…!!!!!!!!!!!!!

  5. Αν το σχολιο δεν ειναι πραγματικοτητα ειναι τουλαχιστον ελπιδα. Και ελπιδα οχι για ανοδο της αριστερας που ουτως η αλλως ειναι μονη διεξοδος αλλα για την υπαρξη αυτης της χωρας στον χαρτη , που οι προδοτες των μεταπολιτευτικων κυβερνησεων ξεπουλησαν στα διεθνη συμφεροντα. Ελπιδα για τα παιδια μας που στα χερια των προδοτών θα καταντησουν το φτηνο εργατικο δυναμικο μιας ακομη πιο γηραιας και θλιβερης Ευρωπης.

  6. Στην σημαντικότερη εκλογική αναμέτρηση των τελευταίων 40 χρόνων θα θέλαμε
    να μην είμαστε τα θύματα όσων θέλουν να μας έχουν πρόβατα σε μαντρί
    και πιόνια σε σκακιέρα.
    Μια προσωπική γνώμη είναι ότι θα έπρεπε να μην μείνει κανείς αμέτοχος, να αναλογιστούμε τις δικές μας ευθύνες για το πολιτικό σύστημα και να μην υπάρχει ούτε μια άκυρη ψήφος, ούτε ένα λευκό.
    Για όσους πιστεύουν ότι οι δημοσκοπήσεις σερβίρονται κατά παραγγελία,
    για όσους δεν θέλουν να επηρεάζονται από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και τα φερέφωνα τους,
    για να έχετε – όσο αυτό είναι δυνατόν- μια αντικειμενική άποψη για τις προθέσεις και το τελικό αποτέλεσμα των εκλογών του Απριλίου ή του Μαΐου του 2012 ψηφίστε, σχολιάστε και διαδώστε το blog dhmoskophsh2012.blogspot.com ώστε οι εκτιμήσεις και τα ποσοστά να αντιπροσωπεύουν όσο γίνεται την αλήθεια!

    Καλή μας τύχη…

  7. ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ Μ Η Δ Ε Ν οσο για το πρωτο (νηστικο ΓΚΑΛΟΠ )ελεγε ο μακαριτης ψαλτης και δη Αριστερος((ΕΙΔΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ !!!!!!!!!!!! Μη με ξυπνατε

  8. 25% ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΑΝΑΠΗΡΟΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ….& 32% ΕΙΝΑΙ ΟΣΟΙ ΔΙΘΑΘΕΤΟΥΝ ΜΝΗΜΗ ΧΡΥΣΟΨΑΡΟΥ…ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΑ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΡΥΜΑ ΑΝΙΑΤΩΝ!!!ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΓΙΑ ΤΟ ΚΚΕ ΜΕ ΤΑ ΣΤΑΛΙΝΙΚΑ ΤΟΥ ΠΡΟΤΥΠΑ , ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΕΙΡΕΣ ΤΑΣΕΙΣ & ΤΟΥΣ ΥΨΗΛΟΤΑΤΑ ΑΜΕΙΒΟΜΕΝΟΥΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣ ΤΟΥ…ΤΗ ΔΗΜ.ΑΡ. ΩΣ ΑΛΛΟΘΙ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΟΠΑΣΟΚΩΝ & ΤΩΝ ΚΥΡΙΛΕ ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ…ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ & ΤΟΥΣ ΚΑΤΣΕΛΟΚΑΣΤΑΝΙΔΗΔΕΣ ΩΣ “ΛΑΓΟΥΣ” …ΤΗ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΜΕ ΤΙΣ ΝΕΟΦΙΛΕΛΥΘΕΡΕΣ ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ ΤΗΣ…ΟΛΟΙ ΠΡΟΦΑΝΕΣΤΑΤΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ!!! & ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΠΟΥ & ΓΙΑΤΙ ΕΚΠΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΥΤΗ Η ΤΕΧΝΗΤΗ ΚΡΙΣΗ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ…ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΠΕΠΟΙΣΜΕΝΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΒΓΕΙ ΣΕ ΚΑΛΟ!!!

  9. ΚΟΝΤΟΣ ΨΑΛΜΟΣ Ν.Δ 32% ΠΑΣΟΚ 25% ΚΚΕ 11,5% ΣΥΝ 4,8% ΔΗΜ.ΑΡ 4,6% ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΑΤΟ ΒΑΡΕΛΙ

  10. ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΖΟΜΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΧΑΜΗΛΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜ.ΑΡ ΣΕ ΑΝΑΝΤΙΣΤΟΙΧΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ…ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΟΥΝΤΑ ΔΟΧΕΙΑ! (1)
    ΕΠΙΣΗΣ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ (ΛΟΓΩ ΕΜΦΑΝΟΥΣ ΥΠΕΡΕΘΝΙΚΙΣΜΟΥ) ΛΟΓΙΚΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΕΙ ΥΨΗΛΟΤΕΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ (2)
    ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΟΥ ΚΚΕ ΜΟΙΑΖΕΙ ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΑ ΥΨΗΛΟ (ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΚΑΙΡΟΥΣ ΑΚΡΑΤΟΥ ΑΝΤΙΣΟΒΙΕΤΙΣΜΟΥ!!) , ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΠΟΚΥΡΗΞΑΝ ΤΟΝ ΣΤΑΛΙΝ Η ΑΚΟΜΗ;(3)
    ΠΟΛΥ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΑ ! (4)
    ΕΠΙΛΟΓΟΣ , ΘΑ ΗΜΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΥΤΥΧΗΣ ΑΝ ΟΝΤΩΣ Η ΝΔ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ & ΟΜΟΙΩΣ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΠΟΣΟΣΤΟ….ΑΜΗΝ.

  11. Το ανησυχητικό είναι ότι 25 τις 100 ψηφίζει νδ ΠΑΣΟΚ υψηλό ποσοστό αποδοχής της προδοσίας κ το ΚΚΕ πέρα απτο να τα λέει αρνείται συστηματικά να γίνει δύναμη λύσης επίσης κανεις απο αυτούς που κατεβαίνουν στις εκλογές δεν είναι κυημα του λαού στη κρίση είναι όλοι γρανάζια αυτού του συστήματος μη ξεγελιεστε απο φανφάρες μας κάνανε φτωχούς χωρίς αγροτική παραγωγή να εισάγουμε τα πάντα κ μας υποχρέωσαν να κρατάμε κ να περιθαλπτουμε όλους τους λαθρομετανάστες για να ζουν αυτοί στο άρειες χώρες τους αφου δυναστευσαν τις χώρες όλων αυτών που πανε στη προσφυγιά άμεσα προώθηση των ξένων στην Ευρώπη να καταλάβουν οι ευρωπαίοι τι έκαναν τόσα χρόνια οι κυβερνήσεις τους σε Ασία κ Αφρική τα αρωστημενα απολοτιστα γουρουνια δυναστευσαν πολιτισμούς αρχαιότερους απτην ύπαρξη τους κ σε συνεργασία με τους δικούς μας προδότες πληρώνουμε τις αμαρτίες τους στο κόσμο που με την αμορφωσια τους κ τη βουλιμια τους τον έκαναν 3 κόσμο οι άθλιοι δενδρανθρωποι

  12. οσο η ψευτοαριστερα θα ειναι υπερ της παρανομης λαθρομεταναστευσης
    η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα αυξανεταισημαντικα………..

    η λαθρομεταναστευση ειναι η ταφοπλακα του ελληνισμου

  13. Ενταξει δεν ειναι σοβαρες αυτες οι δημοσκοπησεις!Ποια αριστερη(θου κυριε)αυτοδυναμια και τριχες κατσαρες.

Comments are closed.

Οι προσφορές συνεχίζονται. Δείτε 12+1 online καταστήματα με μεγάλες προσφορές:

  1. Public
  2. Κωτσόβολος
  3. E-shop
  4. ΑΒ Βασιλόπουλος
  5. e-Fresh.gr
  6. Μουστάκας
  7. DPAM
  8. Prince Oliver
  9. Funky Buddha
  10. Cosmos Sport
  11. Celestino
  12. Allazorevma.gr
  13. Aegean airlines