Από τι πέθανε ο τραγουδιστής Γιάννης Ρενιώτης

Από τι πέθανε ο τραγουδιστής Γιάννης Ρενιώτης που έφυγε από την ζωή απόγευμα ανήμερα του Πάσχα;

Την τελευταία του πνοή, ύστερα από πολύχρονη μάχη με τον καρκίνο, άφησε, ανήμερα του Πάσχα το απόγευμα, ο γνωστός τραγουδιστής Γιάννης Ρενιώτης.

Παρά τη δύναμη και το απίστευτο θάρρος με τα οποία αντιμετώπισε ο Γιάννης Ρενιώτης την αρρώστια του, η καρδιά του τον πρόδωσε μόλις στα 42 του χρόνια, αφήνοντας στους δικούς του ανθρώπους, συγγενείς και φίλους, αιώνια ανάμνηση, το γλυκύτατο χαμόγελό του.

Ο Γιάννης Ρενιώτης γεννήθηκε στις 18 Νοεμβρίου 1970 και ήταν ένας ταλαντούχος τραγουδιστής, με μια ωραία, βελούδινη σχεδόν, φωνή. Η φήμη του γρήγορα ξεπέρασε την πόλη των Άνω Λιοσίων, όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε ενώ συνεργάστηκε με γνωστούς καλλιτέχνες.

Παράλληλα ο Γιάννης Ρανιώτης, ήταν ένα παιδί αγαπητό σε όλους, γεμάτο αισιοδοξία. Μεγάλη υπήρξε και η προσφορά του στο μπάσκετ, μέσα από τον ΔΑΣΑΛ, για την οποία άλλωστε βραβεύτηκε τα Χριστούγεννα, από τον Πολιτιστικό και Αθλητικό Οργανισμό δήμου Φυλής και τον πρόεδρό του Κώστα Σκαμαντζούρα. Μια βράβευση, την οποία ο ίδιος δεν περίμενε και ιδιαίτερα από τα χέρια του αγαπημένου του αθλητή Φραγκίσκου Αλβέρτη, γεγονός που τον συγκίνησε πάρα πολύ.

Ο Γιάννης Ρενιώτης υπήρξε παίκτης και προπονητής και υπηρέτησε τόσο το άθλημα, όσο και τις θέσεις τις οποίες κατείχε και με ήθος, ευσυνειδησία και σεμνότητα. Η νεκρώσιμος ακολουθία θα ψαλεί στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Άνω Λιοσίων.

Διαβάστε από τι πέθανε ο τραγουδιστής Γιάννης Αλεξάνδρου.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.