Πιερμάριο Μοροζίνι: πέθανε στη διάρκεια ποδοσφαιρικού αγώνα [video]

Από τι πέθανε ο Πιερμάριο Μοροζίνι; Δείτε το βίντεο με το σοκαριστικό θάνατο του Πιερμάριο Μοροζίνι.

Τραγωδία στην Ιταλία. Ένας 26χρονος ποδοσφαιριστής o Πιερμάριο Μοροζίνι υπέστη καρδιακή προσβολή κατά την διάρκεια του ποδοσφαιρικού αγώνα και πέθανε μέσα στο γήπεδο, μπροστά στα έντρομα μάτια των συμπαικτών του, σοκάροντας την Ιταλία, αλλά και ολόκληρο τον κόσμο.

Λίγο καιρό μετά το επεισόδιο με τον Φαμπρίς Μουάμπα της Μπόλτον, ο οποίος κατέρρευσε στη διάρκεια αγώνα για το Κύπελλο Αγγλίας, την τελευταία πνοή του άφησε ένας ποδοσφαιριστής στην Ιταλία, ο Πιερμάριο Μοροζίνι.

Ο άσος της Λιβόρνο Πιερμάριο Μοροζίνι, κατέρρευσε και πέθανε στον αγωνιστικό χώρο στη διάρκεια του σημερινού αγώνα με την Πεσκάρα για τη Β΄ κατηγορία, ενώ, όπως αναφέρουν τα τοπικά ΜΜΕ, οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για ανακοπή.

Μετά την τραγική αυτή εξέλιξη το σοκαριστικό θάνατο δηλαδή του Πιερμάριο Μοροζίνι, ο γενικός διευθυντής της Ιταλικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, Αντονέλο Βαλεντίνι, δήλωσε στο πρακτορείο ειδήσεων της χώρας (ANSA) ότι αναβάλλονται όλες οι αναμετρήσεις για τη Serie A και τη Serie B, που ήταν προγραμματισμένες για το Σαββατοκύριακο.

Δείτε το βίντεο με τον άτυχο ποδοσφαιριστή Πιερμάριο Μοροζίνι και πως πέθανε μέσα στο γήπεδο:
http://www.youtube.com/watch?v=jheOje6pTVY&feature=player_embedded

Διαβάστε τι συνέβη στον Φαμπρίς Μουάμπα και χαρακτηρίστηκε κλινικά νεκρός και από τι πέθανε ο αθλητής του βόλεϊ Βίγκορ Μποβολέντα.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε από ποιες σοβαρές ασθένειες πάσχουν οι διάσημοι στην Ελλάδα και τον κόσμο.