Εκλογές 2012 Δημοσκόπηση Rush: ποιο το πρώτο κόμμα

Ποια τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης της Rush για τις εκλογές 2012; Ποιο το πρώτο κόμμα σύμφωνα με την δημοσκόπηση;

Νέα πρωτιά στο ΣΥΡΙΖΑ δίνει δημοσκόπηση της Rush για τις εκλογές 2012 για την εφημερίδα Metro με τη διαφορά από τη ΝΔ να βρίσκεται στο 1,5%.

Πρώτο κόμμα έρχεται ο ΣΥΡΙΖΑ με 21,7%, ενώ ακολουθεί η Νέα Δημοκρατία με 20,2% και το ΠΑΣΟΚ με 11,7%.

Πτώση σημειώνουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 7,35, το ΚΚΕ με 5,55 και η Χρυσή Αυγή με ποσοστό 3,7% που εξακολουθεί να μπαίνει στη Βουλή.

Αναλυτικά, η δημοσκόπηση της Rush για τις εκλογές 2012 δείχνει:

ΣΥΡΙΖΑ 21,7%

ΝΔ 20,2%

ΠΑΣΟΚ 11,7%

Ανεξάρτητοι Έλληνες 7,3%

ΚΚΕ 5,5%

Δημοκρατική Αριστερά 6,2%

Χρυσή Αυγή 3,7%

Δημοκρατική Συμμαχία 2,5%

Δημιουργία Ξανά 2%

ΛΑΟΣ 1,9%

Οικολόγοι-Πράσινοι 1,3%

Διαβάστε για την δημοσκόπηση-έκπληξη για τη Δημιουργία, ξανά.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.

3 Σχόλια

  1. KKE δεν θα ψηφισω,συριζα ουτε κατα διανοια!νεα δημοκρατια δεν θα ψηφισω γιατι ο Σαμαρας εβαλε τους βατοπαιδινους ενω ειχε διαγραψει τη ντορα τωρα την παντρευτικε για να βγαλει το γιοκα της τον κωστα μπακογιαννη βουλευτη Ευρυτανιας,ο κωσταντινος καραμανλης του αχιλλεα που μου τον βαζουν τελευταιο,ταχα μου στην λιστα του νομου σερρων!ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΖΑΚΙΑ!οι ελληνες δεν πρεπει να αλλαξουν κομμα απο τισ προηγουμενες εκλογες και τα κοπροσκυλα των κυβερνητικων κομματων να κα8ησουν να σχηματισουν κυβερνηση για εξοδο μας ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ!
    Και καποια ερωτηματα προς ολους!
    πιστευετε οτι εχουμε δημοκρατια κοινοβουλευτικη με το πρςτο κομμα να παιρνει δωρακι 50 εδρες?
    πιστευετε οτι ο νομοσ περι ευθυνης υπουργων ειναι νομος που αρμοζει σε μια κοινοβουλευτικη δημοκρατια?
    πιστευετε εσεις οτι θα επαναδιαπραγματευθειτε το μνημονιο και οτι ο τσιπρας θα εκβιασει την ευρωπη,απειλωντας τους παντες οτι η μας τα ακουμπατε η φευγουμε?εαν πουμε κατι τετοιο και βαλουν την τουρκια να μας παρει και τα σωβρακα?το ρισκαρετε κυριε τσιπρα με τους ανοητους και φαντασμενους επιτελεις σας?λοιπον αφηστε τα παραμυ8ια και πειτε οχι τι 8α κανετε αλλα ποτε και πως θα το κανετε το προγραμμα σας!

    Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΕΞΑΝΤΛΗ8ΕΙ!

    ΑΔΕΛΦΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΨΗΦΙΣΤΕ ΜΑΖΙΚΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΛΛΑΖΕΤΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΠΟΥ ΡΙΞΑΤΕ ΣΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ!ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΥΡΙΚΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΔΙΛΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ,ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ!Ο ΤΟΠΟΣ ΑΥΤΟΣ Η ΚΥΒΕΡΝΙΕΤΑΙ ΜΕ ΣΥΝΑΙΝΕΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ…..ΟΧΙ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ!
    ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΚΑΝΑΛΑ ΔΙΝΕΤΕ ΚΩΜΙΚΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΑΛΙΩΤΙΣΣΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΛΛΗ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΡΙΖΕΑ ΔΟΥΡΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΑΚΗ ΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗ ΕΞΑΧΡΙΩΣΕ ΚΑΙ ΕΦΕΡΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΑ ΠΡΟ8ΥΡΑ ΕΜΦΥΛΙΟΥ!

    ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΙΣ ΗΛΙ8ΙΟΤΗΤΕΣ ΕΣΕΙΣ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ!ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΖΗΜΙΟΓΟΝΑ ΚΑΤΑ ΓΕΝΙΚΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΦΗΜΗΣΕΙΣ(ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΣΤΑ PAY ROLL ΠΑΠΑΓΑΛΟΕΙΔΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΠΟΥ ΣΤΗΝΟΥΝ ΠΑΝΕΛ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ!

    ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ!

  2. ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ΠΡΩΕΙΝ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΙΚΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΟΠΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΕΙΓΟΥΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΩΡΑ ΘΑ ΨΙΦΙΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΟΙΑ ΜΟΥ ΣΙΡΙΖΑ ΚΑΙ ΕΤΣΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ Η ΠΛΙΟΨΙΦΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ

Comments are closed.

Οι προσφορές συνεχίζονται. Δείτε 12+1 online καταστήματα με μεγάλες προσφορές:

  1. Public
  2. Κωτσόβολος
  3. E-shop
  4. ΑΒ Βασιλόπουλος
  5. e-Fresh.gr
  6. Μουστάκας
  7. DPAM
  8. Prince Oliver
  9. Funky Buddha
  10. Cosmos Sport
  11. Celestino
  12. Allazorevma.gr
  13. Aegean airlines