Ο Φιλέρης έγραψε το tweet της Keller, γκάφα Χρυσής Αυγής

Ποια η αλήθεια για το tweet της Γερμανίδας σημαιοφόρου Νατάσας Κέλερ για ξυπόλυτους Έλληνες στο Ολυμπιακό χωριό;

Το tweet της Γερμανίδας σημαιοφόρου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του του Λονδίνου Νατάσα Κέλερ για ξυπόλυτους Έλληνες, το οποίο προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων στο διαδίκτυο, στην πραγματικότητα δεν υπήρξε ποτέ, μια και η 35χρονη αθλήτρια ουδέποτε έγραψε κάτι στο Twitter της κατά των Ελληνων αθλητών.

Το φερόμενο ως σχόλιο της Κέλερ ήταν το εξής: «Το Ολυμπιακό Χωριό έχει γεμίσει με ξυπόλητους Έλληνες αθλητές. Μόλις τους βλέπουμε κάνουμε τους μαλάκες, γιατί φοβόμαστε ότι θα μας ζητήσουν δανεικά». Όπως εξηγεί με χιουμοριστική διάθεση ο δημοσιογράφος του sport24.gr Γιάννης Φιλέρης, την Τετάρτη είχε αναρτήσει στον λογαριασμό του στο Twitter το εξής σχόλιο: «Δηλαδή αν έβγαινε στο twitter του ο Γερμανός τοξοβόλος Καρλα Χάινς Ευθειοβόλεν και έγραφε “πώ-πω στην Αγγλία γέμισε το χωριό, από Έλληνες, λέτε να μου ζητήσουν δανεικά” θα γελάγαμε με το …ανεκδοτάκι του;».

Όμως, το συγκεκριμένο σχόλιο χρησιμοποίησε ο δημοσιογράφος Δημήτρης Ζακχαίος, που έγραψε την ίδια ημέρα: «Το Ολυμπιακό χωριό έχει γεμίσει με ξυπόλητους Ελληνες αθλητές. Μόλις τους βλέπουμε κάνουμε τους μαλάκες, γιατί φοβόμαστε πως θα μας ζητήσουν δανεικά», δήλωσε η σημαιοφόρος της Γερμανίας Νατάσα Κέλερ.

Λίγο αργότερα όμως και υπό τον θόρυβο που προκλήθηκε στα social media, ο ίδιος ο δημοσιογράφος… ξεκαθάρισε το θέμα: «Σέβομαι όλους τους ανθρώπους, δεν έχω ανάμηξει με την πολιτική», ενώ τόνισε πως το εν λόγω σχόλιο ήταν εμπνευσμένο από τον Γιάννη Φιλέρη.

Ουσιαστικά, δηλαδή, ο θόρυβος έγινε για ένα υποτιθέμενο σχόλιο της Natasha Keller που δεν έγινε ποτέ. Η Χρυσή Αυγή έφτασε όμως να κάνει και επίσημη ανακοίνωση… διαμαρτυρίας χωρίς καν να διερευνήσει τι ακριβώς έγινε.

Δεν λείπουν όμως και αυτοί που λένε οτι η δήλωση της Κέλερ έγινε, αλλά διαγράφηκε αμέσως, όπως και ολόκληρος ο λογαριασμός της στο twitter, προκειμένου να μην προκαλέσει σκάνδαλο.

Διαβάστε τι φέρεται να είπε η Κέλερ για τους Έλληνες, όπως και μια άλλη Αγγλίδα αθλήτρια.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε όλα τα άπλυτα των πολιτικών και τις εξελίξεις για τα μεγάλα σκάνδαλα.