Συνταγή της ημέρας: Μοσχάρι στιφάδο με πατάτες τηγανιτές

Μοσχαράκι στιφάδο που λιώνει στο στόμα, με σάλτσα που θυμίζει κρέμα χάρη στα κρεμμύδια που γλασάρουν στο βράσιμο. Φροντίστε να μην τσιγαρίσετε τα κρεμμύδια ώστε να παραμείνει το φαγητό πεντανόστιμο και ελαφρύ.

Διαβάστε τη συνταγή για το μοσχαράκι στιφάδο:

Mερίδες: 6

Χρόνος Προετοιμασίας: 10 λεπτά

Χρόνος Μαγειρέματος: 90 λεπτά

Υλικά συνταγής:

  • 1.200 γρ. μοσχάρι (χτένι σπάλας ή ελιά από μοσχάρι γάλακτος)
  • 2 κιλά κρεμμύδια ξερά, μέτρια
  • 1/3 φλ. ελαιόλαδο
  • 1 δαφνόφυλλο
  • 3-4 κόκκοι μπαχάρι
  • 1 πρέζα μοσχοκάρυδο
  • 1 ώριμη ντομάτα
  • 1/2 φλ. κονιάκ
  • 1/4 φλ. ξίδι από κρασί κόκκινο κρασί
  • αλάτι
  • φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • Διαβάστε τις οδηγίες βήμα βήμα για το μοσχάρι στιφάδο, στο Συνταγές με κέφι.

    ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
    Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι!