Ναυάγιο: ποια η πιο όμορφη παραλία στην Ελλάδα

Ποια είναι η ιστορία του ναυαγίου της Ζακύνθου που πλέον είναι μια από τις πιο όμορφες παραλίες της Ελλάδας αλλά και του κόσμου

Το Ναυάγιο έχει χαρακτηριστεί ως η πιο όμορφη παραλία στην Ελλάδα, το οποίο, αν συμφωνούμε όλοι ότι είναι ένα απ’ τα πιο όμορφα μέρη του κόσμου, οπότε αυτή είναι η πιο όμορφη παραλία σ’ όλο τον κόσμο»

Με αυτή την απλοϊκή – πλην αφοπλιστική – λογική, η Huffington Post αποθεώνει την παραλία του Ναυαγίου στη Ζάκυνθο, προβάλλοντας την ομορφιά του τοπίου με αποθεωτικές φωτογραφίες που οπωσδήποτε διεγείρουν τις αισθήσεις και την διάθεση για διακοπές!

Όλη αυτή η ομορφιά που βρίσκεται στα βορειοδυτικά της Ζακύνθου είναι αποτέλεσμα… ιδιοτροπιών της φύσης. Η σεισμική δραστηριότητα στην περιοχή και τα βαθιά νερά του Ιονίου πελάγους «σμίλεψαν» την παραλία, στον όρμο του Σπυριλή. Κι ένα ναυάγιο που προκλήθηκε από σφοδρή κακοκαιρία, το 1982, του πλοίου «Παναγιώτης» (μετέφερε λαθραία τσιγάρα στην Ιταλία) άλλαξε άρδην το τοπίο.

Στην παραλία ναυάγιο μπορείτε να φτάσετε με τα καραβάκια που κάνουν ημερήσιες εκδρομές, από την πόλη της Ζακύνθου, τις Αλυκές, τον Άγιο Νικόλαο και το Σκινάρι.

Μπορείτε όμως να θαυμάσετε το ναυάγιο κι από ψηλά. Δίπλα στο χωριό Αναφωνήτρια, πολλές ταμπέλες θα σας καθοδηγήσουν προς μια πλατφόρμα απ’ όπου μπορείτε να θαυμάσετε την υπέροχη θέα.

Δείτε ποια είναι η πιο όμορφη και καλύτερη παραλία της Ελλάδας.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.