Μαρία Φουρναράκη: ποια η διοικήτρια του νοσοκομείου Έλενα με πλαστό πτυχίο [φωτο]

Ποια η πρώην αναπληρώτρια διοικήτρια του νοσοκομείου Έλενα, Μαρία Φουρναράκη, που διορίστηκε με πλαστό πτυχίο;

Σαν απόφοιτος του πανεπιστημίου Βελιγραδίου και μάλιστα με ειδίκευση οικονομολόγου εμφανιζόταν η πρώην αναπληρώτρια διοικήτρια του νοσοκομείου Έλενα, Μαρία Φουρναράκη, η οποία ωστόσο, δεν είχε τίποτε από αυτά στην κατοχή της.

Μετά τη μεγάλη αποκάλυψη για τους πλαστούς τίτλους σπουδών, οι αρμόδιες υπηρεσίες του Υπουργείου Υγείας, προχώρησαν στην ανάκληση τους διορισμού της Μαρίας Φουρναράκη, σύμφωνα με έγγραφη διαβεβαίωση που παρείχαν προς τον Συνήγορο του Πολίτη.

Η αποκάλυψη της υπόθεσης των πλαστών πτυχίων, που είχε η πρώην αναπληρώτρια διοικήτρια, Μαρία Φουρναράκη, έγινε μετά από επώνυμη καταγγελία στον Συνήγορο του Πολίτη.

Σημειώνεται, πως σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Έθνος, η Μαρία Φουρναράκη είχε διοριστεί στις 13 Δεκεμβρίου 2013 έχοντας παρουσιάσει στην επιτροπή αξιολόγησης του υπουργείου Υγείας πλαστό πτυχίο οικονομολόγου από το πανεπιστήμιο του Βελιγραδίου καθώς και πλαστή βεβαίωση ισοτιμίας και αναγνώρισης του συγκεκριμένου τίτλου σπουδών από το ΔΙΚΑΤΣΑ, ενώ είχε προσληφθεί ξανά στην ίδια θέση το 2007, όταν υπουργός Υγείας ήταν ο Δημήτρης Αβραμόπουλος, και παρέμεινε στο «Έλενα» για τρία χρόνια.

Δείτε τη φωτογραφία της Μαρίας Φουρναράκη:
fournaraki

Διαβάστε σε ποια 6 νοσοκομεία βρέθηκαν διοικητές χωρίς πτυχία.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.