Κλεμμένα Όνειρα: πρεμιέρα με δολοφονίες και αυτοκτονία. Τι θα δείτε σήμερα 1 Δεκέμβρη

Τι θα γίνει σήμερα 1 Δεκέμβρη στην πρεμιέρα των Κλεμμένων Ονείρων;

Δύο δολοφονίες, μια αυτοκτονία και οι ζωές του τρεις μήνες μετά… Κάπως ξεκινά η «Τελευταία πράξη» για τα «Κλεμμένα όνειρα», που φέτος μπαίνουν στην 4η και τελευταία χρονιά τους.

Η πολύκροτη δίκη συνεχίζεται με την κατάθεση της Άννας. Η Άννα εμφανίζεται από το πουθενά στο δικαστήριο, τη στιγμή μάλιστα που ο Μαλτέζος είναι έτοιμος να τη γλιτώσει ως «ψυχικά άρρωστος». Η κατάθεση, ωστόσο, της Άννας θα δώσει άλλη τροπή στα δεδομένα και θα προκαλέσει τη μεγάλη ανατροπή. Ομολογεί ενώπιον του δικαστηρίου όλα όσα έχει κάνει, με φόβο ακόμα και να βρεθεί η ίδια στη φυλακή για συνέργεια. Την ίδια στιγμή, ο Σάκης λέει στη Φρύνη ότι την αγαπάει πραγματικά και προσπαθεί να την πείσει να τα ξαναβρούν. Η Έλεν παρακολουθεί την κατάθεση της Σπανού με μεγάλη αγωνία, καθώς αντιλαμβάνεται ότι το κλίμα βαραίνει για τον γιο της. Απαιτεί από τον Δρόσο να τον βοηθήσει με κάθε τρόπο. Εκείνος ζητά με επιχειρήματα από το δικαστήριο τον εγκλεισμό του Μαλτέζου στο ψυχιατρικό τμήμα των φυλακών. Εν αναμονή της απόφασης του δικαστηρίου, η αγωνία κορυφώνεται… Ομως, ο πρόεδρος του δικαστηρίου φαίνεται πως έχει πολύ διαφορετική άποψη. Η κατάθεση της Σπανού παίζει καταλυτικό ρόλο στην καταδίκη του και η έδρα αποφασίζει την ποινή του: τρις ισόβια. Ωστόσο, ούτε η Άννα ξεφεύγει, τουλάχιστον αυτή τη φορά. Αλλά είναι τόσο μεγάλη η χαρά της που επιτέλους ο Μαλτέζος θα πληρώσει για τα κρίματά του, που δεν την ενδιαφέρει καθόλου αν θα πρέπει κι εκείνη να περάσει τα επόμενα χρόνια στη φυλακή. Στη φυλακή, όμως, οδηγείται και η Έλεν Τζόρνταν. Αυτή η τελευταία, όμως, δεν θα αντέξει και θα αυτοκτονήσει ένα μήνα μετά μέσα στη φυλακή.

Η Μαρία φέρνει στον κόσμο το παιδί του Αρη

Η Έλεν Τζόρνταν δεν καταφέρνει να αποδείξει ότι ο γιος της είναι ψυχικά άρρωστος και είναι αυτή που θα προσπαθήσει να γράψει το τέλος της τραγικής πορείας του γιου της και συνάμα το δικό της. Ακούγοντας την καταδικαστική για το γιο της απόφαση, αποφασίζει να κάνει αυτό που την όρκισε μέσα από τα σίδερα της φυλακής: «Εσύ μου έδωσες τη ζωή, εσύ θα μου την πάρεις». Στρέφει την κάννη προς το μέρος του, για να τον απαλλάξει μια για πάντα από τα δεινά της φυλακής. Ο Μαλτέζος αιμόφυρτος μεταφέρεται με φορείο έξω από τα δικαστήρια. Την ίδια στιγμή, ο Βασίλης, ο σύντροφος της Λένας, που τόση ώρα παρακολουθούσε την ακροαματική διαδικασία σιωπηλός, βγαίνοντας από την αίθουσα χάνεται μέσα στο πλήθος και κρύβεται πίσω από τους θάμνους. Παρακολουθεί κάθε κίνηση… Ο Μαλτέζος βγαίνει ματωμένος πάνω στο φορείο. Δείχνει να ζει ακόμα. Τα μάτια του είναι ανοιχτά και δείχνει να καταπίνει με δυσκολία. Ακριβώς πίσω ακολουθούν αλαφιασμένοι ο Σταύρος και ο Αρης… Ο Αρης κάνει να πάει κοντά, αλλά ο Σταύρος τον σταματάει. Την ίδια στιγμή, ο Βασίλης προτάσσει το όπλο… Ο Άρης ξεφεύγει από τα χέρι του Σταύρου και πάει προς το μέρος του πατέρα του: «Αν έχεις να πεις κάτι, πες το τώρα. Είναι η τελευταία σου ευκαιρία», του ψελλίζει. Ο Μαλτέζος πάει να προφέρει το όνομά του με τρεμάμενη φωνή. Ο Αρης κάνει να πλησιάσει για να ακούσει. Η σφαίρα του Βασίλη βρίσκει τον Αρη στην πλάτη. Τινάζεται χτυπημένος και πέφτει αιμόφυρτος. Όλοι παγώνουν. Η Μαρία, η γυναίκα του Αρη, ενώ αυτός χαροπαλεύει, φέρνει στον κόσμο το παιδί τους. Μόνος μάρτυρας της πράξης αυτής είναι ο Νότης, ένας μυστηριώδης νεαρός, με ένα μυστικό που τον συνδέει με την οικογένεια Μαλτέζου… Η Ηρώ παίρνει κατάθεση από τον Νότη, που φαίνεται αποφασισμένος να βοηθήσει στον εντοπισμό του ανθρώπου που πυροβόλησε τον Αρη… Την ώρα που ο Αρης δίνει μάχη στο χειρουργείο, η Μαρία οδηγείται εσπευσμένα στην αίθουσα τοκετού…Τραγικές φιγούρες μέσα σ’ αυτή τη συμφορά, οι δύο μητέρες, η Αλεξάνδρα και η Βίκυ, αλλά και η Χρύσα και ο Σταύρος.

Διαβάστε τι αποκάλυψε ο Δημήτρης Αρβανίτης για τα Κλεμμένα Όνειρα και ποιο το συγκλονιστικό τέλος των Κλεμμένων Ονείρων.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.