Uber TAXI: ποια η νέα εφαρμογή για ταξί με 20% έκπτωση. Προνόμια

Τι είναι το Uber Taxi, που κατέκλυσε και την Αθήνα; Ποια τα προνόμια της εφαρμογής;

Το Uber Taxi είναι μια εφαρμογή που όταν λανσαρίστηκε προκάλεσε αντιδράσεις καθώς σε άλλες χώρες χρησιμοποιεί ιδιωτικά αυτοκίνητα με οδηγούς που δεν διαθέτουν επαγγελματικό δίπλωμα.

Στην Αθήνα το Uber Taxi θα είναι εντελώς διαφορετικό καθώς πρόκειται για μία εφαρμογή – υπηρεσία παρόμοια με τα Taxibeat και taxiplon και συνεργάζεται με επαγγελματίες οδηγούς ταξί.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η εταιρεία, το uberTAXI είναι 20% φθηνότερο από το ταξί. Η έκπτωση ισχύει μέχρι νεωτέρας. Οι επιβάτες δεν επιβαρύνονται με κόστος κλήσης ή οποιαδήποτε έξτρα χρέωση.

Παράλληλα, μέσω του Uber Taxi βλέπεte τη φωτογραφία του οδηγού, τον αριθμό κυκλοφορίας του αυτοκινήτου του και το τηλέφωνό του ώστε να μπορείτε με ασφάλεια να τον αναγνωρίσετε και να επικοινωνήσετε μαζί του αν θέλετε. Επίσης δεν απαραίτητο ο πελάτης να έχει μετρητά μαζί του. Όταν φτάσετε στον προορισμό σας απλώς βγαίνετε από το ταξί και συνέχιζετε τη μέρα σας. Το κόμιστρο θα χρεωθεί στην πιστωτική/ χρεωστική κάρτα ή στο PayPal που έχετε συνδέσει στον λογαριασμό σου και θα λάβετε με email την απόδειξη με όλες τις λεπτομέρειες.

Η εταιρεία Uber Taxi σημειώνει ότι η διαθεσιμότητα ενδέχεται να είναι περιορισμένη στην αρχή αλλά σύντομα θα υπάρχουν πάντα διαθέσιμα αυτοκίνητα.

Το σάιτ αναφέρει και τους πρώτους πελάτες που χρησιμοποίησαν το uber TAXI και είναι ο ηθοποιός Χρήστος Λούλης και η παρουσιάστρια/ ηθοποιός Νικολέττα Ράλλη.

Διαβάστε ποια η εφαρμογή που αποκαλύπτει τα μηνύματα πριν σταλούν και ποια η ανατρεπτική εφαρμογή στον χώρο της υγείας.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.