DoctorAnytime: η νέα ανατρεπτική εφαρμογή στον χώρο της υγείας

Ποια η νέα ανατρεπτική εφαρμογή στον χώρο της υγείας, DoctorAnytime;

Μια νέα υπηρεσία στο διαδίκτυο, κάνει την ανατροπή στο χώρο της υγείας και έρχεται να διευκολύνει τη ζωή ασθενών και ιατρών.

Το DoctorAnytime, το website που φέρνει σε επαφή τον ασθενή με τον ιατρό της επιλογής του, μετατρέπει σε εύκολη και γρήγορη τη διαδικασία κλεισίματος ραντεβού μέσα από μόλις 3 βήματα!

Στο Doctoranytime μπορείς να βρεις το γιατρό και τις διαγνωστικές εξετάσεις που ψάχνεις και με απλά βήματα σε λιγότερο από 1’ μπορείς να κλείσεις το ραντεβού σου. Η αναζήτηση για γιατρό και για διαγνωστικές εξετάσεις ποτέ δεν ήταν πιο εύκολη!

Ο ενδιαφερόμενος μπορεί να δει αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με ιατρικές υπηρεσίες και τα κόστη τους, όπως για παράδειγμα, ποιος γιατρός ανά ειδικότητα βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από εκείνον και να αποφασίσει, λαμβάνοντας υπ’ όψη γνώμες και απόψεις άλλων ασθενών, αν τελικά θα επιλέξει τον συγκεκριμένο γιατρό.

Συμπληρώνοντας ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ-ΠΕΡΙΟΧΗ-ΑΣΦΑΛΙΣΤΚΟ ΤΑΜΕΙΟ οι ασθενείς μπορούν να βρουν και να κλείσουν ραντεβού με τον ιατρό της επιλογής τους χωρίς αναμονή! Όσο απλό είναι για τους ασθενείς να κλείσουν ραντεβού με τον ιατρό τους, τόσο απλό είναι για τους ιατρούς να δεχθούν νέους πελάτες στο ιατρείο τους.

Οι ιατροί που είναι μέλη του δικτύου DoctorAnytime έχουν το προφίλ τους και τη προσωπική τους σελίδα με πληροφορίες για τις υπηρεσίες τους δίνοντας την ευκαιρία στους ασθενείς να τους γνωρίσουν καλύτερα. Ο κάθε ιατρός μπορεί να παρουσιάσει το Βιογραφικό του, τις Σπουδές και τους Μεταπτυχιακούς του τίτλους, τις δημοσιεύσεις του, την Ειδικότητα κι Εξειδίκευση στον κλάδο του καθώς επίσης και τις Κλινικές ή Σωματεία που συνεργάζεται.

Με 250 γιατρούς από 35 ειδικότητες σε 61 περιοχές της Αττικής, στο Doctoranytime δύσκολα δεν θα βρεις τον γιατρό που ψάχνεις. Και το καλύτερο; Μπορείς να δεις τις διαθέσιμες ώρες του γιατρού οnline να κάνεις κλικ πάνω στην ώρα που σε βολεύει και να κλείσεις το ραντεβού σου έτσι απλά, χωρίς κοστοβόρα τηλέφωνα, αναμονή και ταλαιπωρία.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε πώς να διαγνώσετε και να προλάβετε τον καρκίνο.