Μενεγάκη τρέλανέ μας: ΔΕΝ γέννησε… ακόμα (!) Πανικός στο ΙΑΣΩ

Πώς ενημέρωσε η Ελένη Μενεγάκη τους διαδικτυακούς φίλους της μέσω twitter για το αν τελικά γέννησε στο ΙΑΣΩ;

Χαμός έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες ώρες στο internet για το αν γέννησε τελικά η Ελένη Μενεγάκη.

Με ένα tweet απάντησε η Ελένη Μενεγάκη στις φήμες που την ήθελαν να γέννησε το τέταρτο παιδί της, καρπό του έρωτά της με τον Ματέο Παντζόπουλο.

Αναρτώντας μια φωτογραφία της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter, η Ελένη Μενεγάκη διαψεύδει την είδηση που έσκασε σαν βόμβα το απόγευμα της Τετάρτης 25 Μαρτίου και την ήθελε να έφερε στον κόσμο το τέταρτο παιδί της στο ΙΑΣΩ.

«Σας ευχαριστούμε όλους μέσα από την καρδιά μας για τις ευχές σας αλλά δεν έχω γεννήσει ακόμα! Σας ευχαριστώ για την αγάπη σας», έγραψε η παρουσιάστρια.

menegaki-gennise-tweeterΠατήστε δεξιά για να δείτε το μήνυμα της Ελένης Μενεγάκη στους διαδικτυακούς της φίλους.

Ο κακός χαμός γίνεται τις τελευταίες ώρες με τη “γέννα” της Ελένης Μενεγάκη, αφού οι φήμες που θέλουν την παρουσιάστρια να γέννησε το τέταρτο παιδί της πληθαίνουν ώρα με την ώρα!

Αξίζει να σημειωθεί ότι έξω από το ΙΑΣΩ την έχουν “στήσει” δεκάδες τηλεοπτικά συνεργεία και φωτογράφοι και γενικά επικρατεί ο κακός χαμός. Πανικός έχει δημιουργηθεί και στο Twitter, όπου οι followers της εύχονται στη Μενεγάκη για το μωρό!

Τα σενάρια περί γέννας φούντωσε η απουσία της παρουσιάστριας από το πλατό της εκπομπής της και έτσι τα δημοσιεύματα άρχισαν να αναφέρουν ότι η Ελένη Μενεγάκη έφερε στον κόσμο τον καρπό του έρωτά της με τον Ματέο Παντζόπουλο, κάτι που δεν διαψεύστηκε αρχικά.

Διαβάστε γιατί φοβάται να γεννήσει με καισαρική η Ελένη Μενεγάκη και γιατί έμεινε έγκυος στο μωρό του Ματέο η Ελένη Μενεγάκη.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.