Απίστευτες αποκαλύψεις για Μενεγάκη – Παντζόπουλος: “ορμάει πάνω του”

Τι αποκάλυψαν για την Ελένη Μενεγάκη και τον Ματέο Παντζόπουλο; Δείτε το βίντεο.

Η Ελένη Μενεγάκη κι ο Ματέο Παντζόπουλους βρέθηκαν το περασμένο Σάββατο μαζί με τις δυο κόρες της παρουσιάστριας Βαλέρια και Λάουρα, στη βάφτιση του δεύτερου γιου του Γρηγόρη Γκουντάρα και της Νάταλι Κακαβά, στο Παλαιό Ψυχικό.

Αυτή ήταν η πρώτη δημόσια εμφάνιση της Ελένης Μενεγάκη και του Ματέο Παντζόπουλου μετά την έξοδο τους από το μαιευτήριο και αυτό που είχαν να παρατηρήσουν όλοι ήταν το πόσο άνετος ήταν ο Ματέο Παντζόπουλος με τους συνεργάτες της Ελένης, αλλά και πόσο άνετοι ήταν οι δυο τους μπροστά στους φωτογράφους.

Η ομάδα του πρωινού παρατήρησε ότι πλέον το ζευγάρι είναι πιο χαλαρό και διαχυτικό όταν βρίσκεται σε εξόδους του, με την Φαίη Σκορδά να λέει: «Έστω και υποσυνείδητα, μετά τον ερχομό του παιδιού, αν είχαν κάποιους ενδοιασμούς να κρύβονται, τώρα, δεν λέω ότι αυτό έγινε με σκέψη, θέλουν να το δείξουν».

Και αμέσως έγινε παρέμβαση από τη Σάσα Σταμάτη, που έχει βάλει μέχρι και τους φίλους της να κάνουν ρεπορτάζ και αποκάλυψε: «Είχαν πάει σε σπίτι φίλου μου. Δεν κρατιούνται όταν είναι με φίλους μαζί, δηλαδή ορμάει ο ένας στον άλλον. Κι ορμάει η Μενεγάκη κιόλας πιο πολύ. Δεν κρατιέται είναι πολύ ερωτευμένη. Σκορπίνα».

Δείτε το βίντεο να μιλάνε για την Ελένη Μενεγάκη και τον Ματέο Παντζόπουλο:

Διαβάστε τι έκανε η Μενεγάκη και την περίμενε ολόκληρο Blue Star στη Ραφίνα και τι αποκάλυψε η αδερφή του Λάτσιου για το σπίτι της Μενεγάκη.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.