Σάλος με δημοσίευμα κόλαφο για Γεωργιάδη: «Ο πρώην βουλευτής της ΝΔ συνελήφθη για παιδεραστία»

Ποιο το δημοσίευμα κόλαφος του «HOT DOC» που καταγγέλλει τον Νίκο Γεωργιάδη για παιδεραστία;

Αμηχανία έχει προκαλέσει το δημοσίευμα εβδομαδιαίου περιοδικού που αναφέρει ότι ο πρώην βουλευτής της ΝΔ, Νίκος Γεωργιάδης, συνελήφθη για παιδεραστία.

Το θέμα συζητείται ήδη στους κόλπους της ΝΔ με ιδιαίτερο προβληματισμό για την επικοινωνιακή διαχείρισή του, καθώς σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, ο πρώην βουλευτής παραμένει ως στέλεχος στο κόμμα.

Η σύλληψη, σύμφωνα με το “HOT DOC” έγινε όταν ο Νίκος Γεωργιάδης υπηρετούσε ως σύμβουλος του υπουργού Οικονομικών της Μολδαβίας αλλά δεν κινήθηκε καμία νομική διαδικασία από τις αρχές της χώρας καθώς ο κ.Γεωργιάδης είχε κάνει χρήση του διπλωματικού του διαβατηρίου.

Στη Δικαιοσύνη προσφέυγει ο πρώην βουλευτής και στενός συνεργάτης του Κυριάκου Μητσοτάκη, κατά των δημοσιευμάτων του HOT DOC που αναφέρουν ότι συνελήφθη για παιδεραστία.

Ο Νίκος Γεωργιάδης αναφέρει στη δήλωσή του:

«Στα κατάπτυστα προσβλητικά και συκοφαντικά δημοσιεύματα μια απάντηση υπάρχει η προσφυγή στη Δικαιοσύνη. Η λασπολογία έχει ξεπεράσει κάθε όριο. Θα διαφυλάξω την αξιοπρέπειά μου με κάθε νόμιμο μέσο.»

Δείτε το εξώφυλλο του HOT DOC με τις καταγγελίες κατά του Νίκου Γεωργιάδη για παιδεραστία:

Διαβάστε πώς πιάστηκε στα πράσα 56χρονος διευθυντής τράπεζας με 14χρονη και ποιο το νέο σκάνδαλο φοροδιαφυγής με αρχηγό κόμματος της Βουλής.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε όλα τα άπλυτα των πολιτικών και τις εξελίξεις για τα μεγάλα σκάνδαλα.