Φρίκη με τη δολοφονία στα Λιμανάκια: “Τον χτύπησα με πέτρα στο κεφάλι και μετά του έβαλα φωτιά”

Ποια η κατάθεση του δράστη για την δολοφονία στα Λιμανάκια;

Φρικιαστικές λεπτομέρειες βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τη δολοφονία του 50χρονου στα Λιμανάκια Βουλιαγμένης, με τον 34χρονο δράστη να συγκλονίζει με την κατάθεση του.

«Τον χτύπησα με πέτρα στο κεφάλι και μετά του έβαλα φωτιά. Πήγαμε με τη φίλη μου στο αμάξι και καπνίσαμε ένα τσιγάρο. Μετά επέστρεψα για να δω αν είχε πεθάνει. Τον είδα ακόμη να κουνιέται. Τον χτύπησα ξανά με πέτρες στο κεφάλι και του έβαλα πάλι φωτιά. Τις πέτρες τις πέταξα στη θάλασσα».

Σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο, το θύμα διατηρούσε σχέσεις με τη μητέρα της 19χρονης, την οποία δεν είχε γνωρίσει ποτέ, καθώς ήταν έγκλειστη σε ίδρυμα από το 2005 έως το 2015.

Σύμφωνα με όσα είπε η κοπέλα, ο 50χρονος της είχε επιτεθεί σεξουαλικά το βράδυ της 15ης Ιουνίου, μέσα στο σπίτι της στη Δραπετσώνα.

Στη διάρκεια της επίθεσης είχε μπει στο σπίτι ο 34χρονος σύντροφός της, ο οποίος άρχισε να χτυπά τον 50χρονο με έναν ανεμιστήρα και με γροθιές.

Στη συνέχεια σοκάρει με την κατάθεση του το ζευγάρι, υποστηρίζοντας πως το θύμα είχε τις αισθήσεις του μετά την επίθεση.

«Του δέσαμε τα χέρια και του είπαμε ότι θα τον πάμε στο σπίτι του στο Πέραμα. Έτσι τον βάλαμε στο αυτοκίνητο» λένε στις καταθέσεις.

Ο 34χρονος όμως φαίνεται ότι είχε προαποφασίσει την δολοφονία του 50χρονου, παίρνοντας μαζί του και ένα μπιτόνι βενζίνη.

Τον μετέφεραν στα Λιμανάκια Βουλιαγμένης. Σε ένα σημείο κοντά στην παραλία, ο 34χρονος έδεσε τα πόδια του θύματος με ταινία συσκευασίας.

Άρχισε να τον χτυπά ξανά και στη συνέχεια περιέλουσε το πρόσωπο, τα χέρια, το σώμα του 50χρονου με βενζίνη, και του έβαλε φωτιά.

Οι θύτες γύρισαν για λίγο στο αμάξι, με τον 34χρονο ύστερα από κάποια ώρα να επιστρέφει στο σημείο που κείτονταν το θύμα.

Σύμφωνα με την κατάθεσή του, όταν διαπίστωσε ότι ο 50χρονος δεν ήταν νεκρός, τον χτύπησε ξανά με πέτρες, γύρισε στο αυτοκίνητο πήρε το μπιτόνι βενζίνης, περιέλουσε για δεύτερη φορά το θύμα, εμπότισε ένα παπούτσι και μια κάλτσα και την τοποθέτησε στο πρόσωπο του 50χρονου και έβαλε φωτιά για να κάψει ζωντανό το θύμα και να αλλοιώσει τα χαρακτηριστικά του.

Διαβάστε ποιοι είναι οι δολοφόνοι του 50χρονου στα Λιμανάκια Βουλιαγμένης.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.