Γάμος Ταχτσίδη-Θεοδωροπούλου: Aποκριάτικο νυφικό με στέμμα και κόκκινο παπιγιόν [φωτο]

Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες από τον γάμο του Παναγιώτη Ταχτσίδη και της Ζέτας Θεοδωροπούλου και την βάφτιση της κορης τους.

Με ατελείωτη “πολυτέλεια” γιορτάστηκε ο γάμος Ταχτσίδη-Θεοδωροπούλου στο Ναύπλιο, ενώ τα βλέμματα συγκέντρωσε το “υπέρλαμπρο” νυφικό.

Η πρώην ξανθιά – νυν μελαχρινή τραγουδίστρια και παρουσιάστρια Ζέτα θεοδωροπούλου παντρεύτηκε τον ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Ταχτσίδη, γνωστό και για την προηγούμενη σχέση του με τη Σάσα Μπάστα.

Ένας παραμυθένιος γάμος με γλέντι που κράτησε μέχρι το πρωί. Ο Παναγιώτης Ταχτίδης και η Ζέτα Θεοδωροπούλου παντρεύτηκαν στο Ναύπλιο, τον γάμο ακολούθησε η βάπτιση της κόρης τους.

Για την μικρή Αφροδίτη είχαν στήσει ένα σκηνικό βγαλμένο από παραμύθι με ροζ άμαξες.

Η Ζέτα θεοδωροπούλου “υπέρλαμπρη” με στέμμα στο κεφάλι και εντυπωσιακό νυφικό που έβγαζε κάτι από… Απόκριες, ενώ ο Παναγιώτης Ταχτσίδης συνδύασε επιτυχημένα ένα κόκκινο παπιγιόν με το γαμπριάτικο κουστούμι του.

Το πάρτι μετά τον γάμο και τη βάφτιση φιλοξενήθηκε σε γνωστό μαγαζί του Ναυπλίου και κράτησε μέχρι το πρωί.

Τέλος οι μπομπονιέρες εντυπωσίασαν τους καλεσμένους. Εκείνες του γάμου έφεραν τα αρχικά των δύο νεόνυμφων (Π Ζ) ενώ εκείνες της βάφτισης είχαν ροζ χρώμα και έμοιαζαν… πριγκιπικές.

Δείτε τις φωτογραφίες από τον γάμο Ταχτσίδη-Θεοδωροπούλου:

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.