Κλειστά σχολεία Τρίτη 10/1, λόγω χιονιά: Ποιες πόλεις και δήμοι. Δείτε αναλυτική λίστα

Σε ποιες πόλεις και δήμους θα παραμείνουν κλειστά τα σχολεία λόγω χιονιά και στις 10/1;

Κλειστά θα παραμείνουν όλα τα σχολεία του Δήμου Κορδελιού – Ευόσμου. Με ανακοίνωση της η δημοτική αρχή τονίζει πως «αν και τα συστήματα θέρμανσης των σχολείων έχουν τεθεί σε λειτουργία από την περασμένη Πέμπτη διασφαλίζοντας τη θέρμανση των σχολικών κτηρίων, λόγω του ισχυρού παγετού τίθεται ζήτημα για την ασφαλή πρόσβαση και παραμονή των μαθητών στις σχολικές μονάδες».

Κλειστά και την Τρίτη 10/1 τα σχολεία, και οι παιδικοί σταθμοί στον Δήμο Χαλκηδόνος.

Κλειστά θα παραμείνουν αύριο 10/1 τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης σε όλες τις δημοτικές κοινότητες του Δήμου Δέλτα, οι παιδικοί και βρεφονηπιακοί σταθμοί, ενώ κλειστό θα παραμείνει και το ΙΕΚ Σίνδου.

Στον Δήμο Θερμαϊκού η δημοτική αρχή λαμβάνοντας υπόψη το συνεχιζόμενο παγετό και τα προβλήματα ύδρευσης και θέρμανσης στα σχολεία αποφάσισε ότι και την Τρίτη 10/1 δεν θα γίνουν μαθήματα στα σχολεία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Κλειστά τα σχολεία, νηπιαγωγεία, δημοτικά, γυμνάσια και λύκεια ούτε στο Δήμο Βόλβης, λόγω του παγετού και των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην ευρύτερη περιοχή.

Κλειστά θα παραμείνουν και τα σχολεία στους δήμους Παύλου Μελά και Νεάπολης-Συκεών, όπου θα λειτουργήσουν μόνο οι παιδικοί και βρεφονηπιακοί σταθμοί.

Οι Δήμοι Θεσσαλονίκης, Καλαμαριάς, Ωραιοκάστρου, Πυλαίας – Χορτιάτη, Λαγκαδά και Αμπελοκήπων Μενεμένης ανακοίνωσαν νωρίτερα σήμερα:

Τα σχολεία όλων των βαθμίδων θα παραμείνουν και αύριο Τρίτη 10/1 κλειστά, εξαιτίας των έντονων καιρικών φαινομένων.

Κεντρική Μακεδονία

Κλειστά στις 10/1 τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στους Δήμους Κατερίνης, Κιλκίς και Εδεσσας λόγω παγετού και εξαιρετικά χαμηλών θερμοκρασιών.

Στη Χαλκιδική δεν θα λειτουργήσουν αύριο 10/1 τα σχολεία όλων των βαθμίδων και τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης στους Δήμους Πολυγύρου, Νέας Προποντίδας και Αριστοτέλη εξαιτίας των έκτακτων καιρικών φαινομένων.

Ξάνθη

Με απόφαση του αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης Κωνσταντίνου Ζαγναφέρη, τα σχολεία της Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης θα παραμείνουν κλειστά τα σχολεία και την Τρίτη 10/1.

Δυτική Μακεδονία

Στον Δήμο Φλώρινας τα σχολεία, δημοτικά, γυμνάσια και λύκεια, δεν θα λειτούργησαν σήμερα 9 Ιανουαρίου και δεν θα λειτουργήσουν και αύριο 10/1 ενώ κανονικά θα ανοίξουν οι παιδικοί σταθμοί.

Κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του δήμου Κοζάνης σήμερα και αύριο 10/1, λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν στην περιοχή.

Οι παιδικοί σταθμοί του δήμου Κοζάνης και της Κοινωφελούς Επιχείρησης θα ξεκινήσουν τη λειτουργία τους μια ώρα αργότερα και συγκεκριμένα στις 8 το πρωί.

Στερεά Ελλάδα

Κατά μία ή δύο μέρες θα παρατείνουν τις διακοπές τους οι μαθητές των σχολικών μονάδων Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, λόγω της κακοκαιρίας και των χαμηλών θερμοκρασιών. Ήδη με αποφάσεις οι οποίες έχουν εκδοθεί μέχρι στιγμής, τα σχολεία στη Φθιώτιδα δεν λειτούργησαν σήμερα Δευτέρα.

Παρόμοια απόφαση κρατά κλειστά και τα σχολεία της Βοιωτίας. Σε όλο τον νομό Εύβοιας τα σχολεία σήμερα θα παραμείνουν κλειστά, ενώ σε ορισμένες περιοχές δεν θα λειτουργήσουν ούτε αύριο Τρίτη, όπως στον δήμο Κύμης- Αλιβερίου.

Στην Ευρυτανία, στον δήμο Καρπενησίου τα σχολεία θα μείνουν κλειστά σήμερα, ενώ στον δήμο Αγράφων εκτός από τη σημερινή μέρα θα μείνουν κλειστά και αύριο Τρίτη 10/1.

Δήμος Καλαμπάκας

Κλειστά και αύριο Τρίτη 10/1 θα είναι όλα τα σχολεία Α’ Βάθμιας και Β’ Βάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Καλαμπάκας, καθώς και όλοι οι Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί. Πιο συγκεκριμένα, δεν θα λειτουργήσουν λόγω παγετού, ενώ και οι θερμοκρασίες που επικρατούν στην ευρύτερη περιοχή είναι πολικές.

Πάτρα

Κλειστά θα παραμείνουν και αύριο 10/1 σχολεία της Πάτρας, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Όπως ανακοινώθηκε από τον δήμο Πατρέων, κλειστά θα μείνουν αύριο 10/1 το νηπιαγωγείο και το δημοτικό σχολείο Κάτω Καστριτσίου, το νηπιαγωγείο και το δημοτικό σχολείο Σελλών, το 65ο νηπιαγωγείο και το 59ο δημοτικό σχολείο, που βρίσκονται στην περιοχή της Βούντενης.

Διαβάστε ποια η προειδοποίηση Παπαζάχου για ισχυρό σεισμό στην Πάτρα. Πόσα ρίχτερ.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.