Ανησυχία για Μελάνια Τραμπ: «Έχει βαριά κατάθλιψη, η ζωή της είναι…»

Γιατί έχει πέσει σε κατάθλιψη η Μελάνια Τραμπ σύμφωνα με αμερικανικά δημοσιεύματα;

Δυστυχισμένη με τα νέα της καθήκοντα στον Λευκό Οίκο παρουσιάζουν την Μελάνια Τράμπ, αμερικάνικα δημοσιεύματα.

Δημοσίευμα επικαλούμενο πηγές από το περιβάλλον του προεδρικού ζεύγους, αναφέρει ότι η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ έχει πέσει σε κατάθλιψη με την πίεση και τους περιορισμούς που δέχεται λόγω των νέων καθηκόντων της, κάτι που βέβαια η ίδια διαψεύδει μέσω πηγών της οι οποίες λένε πως η Πρώτη κυρία των ΗΠΑ:

“Είναι πολύ χαρούμενη για την ζωή της και υποστηρίζει τον σύζυγο και την οικογένειά της”.

Ωστόσο, όπως αναφέρει η στοσελίδα US Weekly, η ίδια πηγή επιμένει ότι η Μελάνια Τραμπ ποτέ δεν φανταζόταν ότι θα έρθει κάποια στιγμή που θα αναλάβει καθήκοντα Πρώτης Κυρίας και ότι θα αναγκαζόταν να κλειδωθεί μέσα στον Ουρανοξύστη του Τραμπ στην Νέα Υόρκη.

“Η Μελάνια Τραμπ είναι δυστυχισμένη με το πως έχει γίνει σήμερα η ζωή της. Είναι πολύ δυστυχισμένη.», δηλώνει χαρακτηριστικά.

Η Μελάνια Τραμπ δεν έχει μετακομίσει ακόμα στον Λευκό Οίκο. Ίσα που βγαίνει από το διαμέρισμά της στη Νεα Υόρκη μετά την ορκομωσία. Παλαιότερα πήγαινε κάθε πρωί τον γιό της Μπάρον στο σχολείο αλλά τώρα δεν βγαίνει από το σπίτι ούτε γι” αυτό. Αιτία, οι διαδηλωτές που είναι συνήθως έξω από το διαμέρισμά της.

Επίσης έγινε έξαλλη από την άσχημη εικόνα που έχει για την ίδια το μοντέλο Gigi Hadid και δεν αντέχει την κριτική που δέχεται συνεχώς ως Πρώτη Κυρία.

Αυτό που την έχει πειράξει περισσότερο απ” όλα είναι ότι την έχει αποκλείσει ο χώρος της μόδας μέσα από τον οποίο έγινε και γνωστή ως μοντέλο.

Δεν είναι λίγο να ακούς ότι οι αναγνώστες της Vogue θα την μποϋκοτάρουν αν γίνει εξώφυλλο η ίδια, ούτε να ακούς τον έναν σχεδιαστή μετά τον άλλο να μην θέλουν να φορέσει τις δημιουργίες τους…

Όπως είπε και ο φίλος της οικογένειας Τραμπ στο Us Weekly, «Αυτή δεν ήταν η ζωή που ονειρευόταν. Ηταν η ζωή που ονειρευόταν ο Τραμπ». Για εκείνην είναι πλέον εφιάλτης.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.