Θρίλερ με εξαφάνιση 47χρονης καθηγήτριας: Κινδυνεύει η ζωή της

Ποιο το θρίλερ με την εξαφάνιση καθηγήτριας;

Σε θρίλερ εξελίσσεται η εξαφάνιση της Βάιας Οικονόμου, της 47χρονης καθηγήτριας από τη Θεσσαλονίκη, τα ίχνη της οποίας έχουν χαθεί εδώ και τέσσερις ημέρες χωρίς να έχει δώσει σημάδια ζωής.

Τα ίχνη της χάθηκαν από την Παρασκευή το βράδυ, όπου και μίλησε τελευταία φορά στο τηλέφωνο με την αδερφή της και τη μητέρα της .

Η 47χρονη μαθηματικός έχει μία εξάχρονη κόρη.

Οι δικαστικές αποφάσεις που εκκρεμούσαν με τον εν διαστάσει σύζυγό της καθώς και η προσωρινή επιμέλεια που ασκεί αυτός για την κόρη τους ήταν οι λόγοι που σύμφωνα με ανθρώπους που γνώριζαν, της είχαν δημιουργήσει απίστευτη ψυχολογική πίεση.

Όπως είπε, μιλώντας στο protothema.gr, η αδερφή της η 47χρονη για κανένα λόγο δεν θα έχανε τη συνάντηση με το παιδί της, πράγμα που την κάνει να ανησυχεί και να πιστεύει πως η ζωή της βρίσκεται σε κίνδυνο.

Διαβάστε παρακάτω τη συνέχεια:

«Τελευταία φορά που μίλησα με την αδερφή μου ήταν την Παρασκευή το μεσημέρι και η μητέρα μου μίλησε μαζί της, την Παρασκευή το βράδ.

Θα συναντούσε το Σάββατο το απόγευμα την εξάχρονη κορούλα της που τόσο πολύ λατρεύει . Η αδερφή μου είναι σε διάσταση με το σύζυγό της και έχει αυτός την προσωρινή επιμέλεια του παιδιού. Εκκρεμούν κάποιες δικαστικές αποφάσεις και τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα και σοβαρά.

Η Βάια δεν πήγε ποτέ στο ραντεβού που είχε με την κόρη της στη Χαλκιδική και η αδερφή μου για κανένα λόγο δεν θα έχανε αυτή τη συνάντηση με το παιδί της. Αυτό είναι που μας κάνει και ανησυχούμε πολύ» λέει.

Μετά από εντολή της ΕΛ.ΑΣ εκδόθηκε σήμα Silver alert για την 47χρονη, στο οποίο επισημαίνεται ότι η ζωή της βρίσκεται σε κίνδυνο.

Το κινητό της τηλέφωνο, το πορτοφόλι με την ταυτότητά της, τα κλειδιά του αυτοκινήτου της , όπως και το αυτοκίνητο βρέθηκαν στο σπίτι.

Το μόνο που φαίνεται να έχει πάρει μαζί της είναι τα κλειδιά του σπιτιού, το οποίο ήταν κλειδωμένο. Έχει ύψος 1.64 και όταν χάθηκε πιθανόν να φορούσε μαύρο μακρύ παλτό και μαύρα μποτάκια.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.