Νέο κύκλωμα κοκαΐνης, Κολωνάκι, Γλυφάδα: Ακόμη πιο καυτά ονόματα στη λίστα. Τρόμος σε showbiz-πολιτική

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για νέο κύκλωμα κοκαΐνης σε Γλυφάδα και Κολωνάκι, στο οποίο εμπλέκονται τρανταχτά ονόματα της showbiz και της πολιτικής.

Πανικός στα στέκια του Κολωνακίου, της Γλυφάδας, του Χαλανδρίου, του Ψυχικού, της Αγίας Παρασκευής και του Παλαιού Φαλήρου, έπειτα από την εξάρθρωση σπείρας Ελλήνων και Αλβανών που διακινούσαν μεγάλες ποσότητες κοκαΐνης στις καλές πιάτσες της Αθήνας, έχοντας πελατολόγιο και γνωστά ονόματα της «υψηλής» κοινωνίας.

Σύμφωνα με τις επίσημες ανακοινώσεις της Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής, έπειτα από παράλληλες επιχειρήσεις στις περιοχές Αθηνών, Αγίων Αναργύρων, Χαϊδαρίου, Σαρωνίδας και Κορωπίου, συνελήφθησαν πέντε Αλβανοί και δύο Έλληνες, οι οποίοι είχαν στην κατοχή τους ποσότητες κοκαΐνης και χασίς και ουσιαστικά αποτελούσαν την σπείρα που «έσπρωχνε» κόκα στις «καλές» γειτονιές της Αθήνας.

Οι περιοχές δράσης της συμμορίας ήταν το Κολωνάκι, η Γλυφάδα, το Ψυχικό, η Αγία Παρασκευή και το Π. Φάληρο.

Οι διακινητές κινούνταν με δυο μοτοσικλέτες μεγάλου κυβισμού, προκειμένου να προλαβαίνουν τις παραγγελίες των πελατών τους, κυρίως τα βράδια της Παρασκευής και του Σαββάτου, όπου η ζήτηση της κοκαΐνης χτύπαγε «κόκκινο» από θαμώνες γνωστών νυχτερινών κέντρων διασκέδασης.

Αρχηγός της σπείρας, σύμφωνα με όσα διαβάζουμε στο newsit.gr, φέρεται 35χρονος Αλβανός, ο οποίος συνελήφθη και αποδείχθηκε πως ήταν ο άνθρωπος που κατ’ αρχήν έφερνε την κόκα από την Αλβανία και στην συνέχεια την έκρυβε.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των αστυνομικών, το κύκλωμα φέρεται να εξοικονόμησε το ποσό των 300.000 ευρώ, μόνο από την πώληση κοκαΐνης.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε όλα τα άπλυτα των πολιτικών και τις εξελίξεις για τα μεγάλα σκάνδαλα.